Povestea emoționantă a unei tinere, care iubește un bărbat cu dizabilități: ”Relația lor e anormală și dezgustătoare”

O tânără de 25 de ani și iubitul ei cu dizabilități, în vârstă de 26 de ani, îi sfidează pe toți cei ce le critică relația și spun că este "anormală și dezgustătoare".

M.C.B., vineri 11 ianuarie 2019 , 16:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Hannah Aylward, care are un corp normal, s-a întâlnit cu Shane Burcaw, care are o boală neuromusculară denumită Atrofie Musculară Spinală (AMS), în urmă cu trei ani, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate acestea, au primit comentarii vicioase, după ce au postat o serie de vloguri de inspirație, prin intermediul contului YouTube Squirmy și Grubs, despre relația lor.

”De fiecare dată când postăm un nou episod pe vlogul nostru, inevitabil, apar teorii cu privire la motivele pentru care ne întâlnim pe acest pământ”, a comentat Hannah, pentru The Sun.

Reacțiile răutăcioase la videoclipurile lor au inclus un spectator care a comentat că relația lor a fost ”anormală și sincer dezgustătoare”.

O altă persoană a scris fără îndoială că era un tip ”bun”, dar a afirmat că partenerul său trebuie să fie pur și simplu îngrijitorul său, altfel vorbim de ”niște șuruburi desprinse”.

Alții au susținut încercarea lui Shane și Hannah de a distruge stigmatul. O altă persoană a postat, totuși, că această relație reală și posibilă îi încălzește inima, mai ales că și ea suferă de aceeași boală. Perechea – care s-a întâlnit atunci când Hannah i-a trimis un mesaj, după ce a vizionat un documentar produs de Rainn Wilson despre viața lui Shane – a acoperit o varietate de subiecte în videoclipurile pe care au început să le împărtășească, în urmă cu șase luni. Intr-un vlog recent, ei au discutat despre faptul ca își doresc copii împreună, iar cei 120.000 de abonați ai lor au văzut, de asemenea, cum se îmbracă pe canapea, fac treburi casnice și chiar se bucură de o călătorie spre Pennsylvania.

Sursă: libertatea.ro 

 

Te-ar putea interesa si