”Acum 8 ani, pe când făceam voluntariat în Centrul Sf. Maria din București, prin mulțimea de fete din acel centru am cunoscut-o pe Floricuța. Așa o mai striga lumea, pentru că era mică de inălțime pentru vârsta ei. Floricuța era cuminte, însă nu se descurca așa bine la școală, avea probleme cu concentrarea. Ea a fost primul copil cu care am început să fac meditații.

Florica nu a avut o viață ușoară, cu toate că era doar un copil.

Mama ei, bolnavă de cancer a lăsat-o în grija statului la frageda vârstă de 3 ani. Astfel, Florica a trecut prin două centre de stat și unul privat. Tatăl ei, nu putea să aibă grijă de el, cu atât mai puțin de un copil care are nevoie de atenție, îngrijire, haine, mâncare și multă iubire!

Citeste si: Apelul disperat al asistenților maternali în cazul Sorina! Familia Șărămăt: ”Cei care au adoptat-o ar putea să facă măcar atât” EXCLUSIV

Nu aș putea să vă descriu viața ei, ce și cum s-a simțit ea printre străini, fără mamă, intrucat, la vârsta de 9 ani, mama ei a murit, iar tatăl ei, nu s-a interesat niciodată de ea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acum, Florica are 19 ani, este gravidă in luna a VIII-a si nici ea, la fel ca și mama ei, nu îl are alături pe tatăl copilului ei.

Asociația Panda, organizează o campanie de strângere de haine, cărucior, scutece pentru Florica și bebelușul ei. Florica poartă la haine mărimea S, la pantofi 35-36. Iar, despre bebe știm doar că este sănătos, încă este o surpriză dacă o să fie un el sau o ea.

Cei care vor să trimită haine, vă rog, să ne scrieți pe Facebook sau la: [email protected] Vă rugăm să trimiteți doar haine și lucruri în stare bună sau noi.

Citeste si: Cazul Sorina. Avocatul familiei Șărămăt a făcut plângere penală pentru...răpire! Fetița a fost dusă în SUA

Iar cei care vor să trimită bani, o pot face în contul Asociației Panda, la detalii va rugam să scrieți „Florica”:

RO85BTRLRONCRT0331266901 (RON)
RO35BTRLEURCRT0331266901 (EUR)

MULȚUMIM!!!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook  Asociația Panda.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si