Povestea incredibilă a candidatului cu 0 voturi: „Nici eu nu m-am votat?”

Sandu Crăciun a fost candidatul USR-PLUS la Piatra Olt, dar el a fost înscris și pe lista de consilieri locali.

Author: Matei Vaihan vineri 02 octombrie 2020 , 14:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sandu Crăciun a candidat pentru funcția de primar la Piatra Olt, dar și pentru funcția de consilier local. El a dezvăluit că, atunci când a consultat procesul verbal al  secției la care a votat, nu și-a găsit propriul vot, dar și pe cele ale familiei, formată din soție și doi copii.

Crăciun a povestit întâmplarea pe pagina sa de facebook.

Sandu Crăciun
Acesta a fost afișul electoral al Sandu Crăciun

„Rezultatul votului de la Piatra Olt poate fi uluitor, din pacate! Eu, candidat la funcția de primar al orașului Piatra Olt și respectiv la funcția de consilier local din partea Alianței USR-PLUS, am fost arondat pentru a-mi exprima votul la secția nr. 101 din Piatra Olt. La aceeași secție de votare au fost arondați și soția mea împreună cu fiul și fiica mea”, a explicat Crăciun.

Citeste si: Clotilde Armand reacționează în scandalul fraudării alegerilor. “Cel care duce sacul este șoferul lui Daniel Tudorache”

Citeste si: Adrian Păunescu a prezis într-o poezie că un primar mort va câștiga alegerile: „Un mort este votat majoritar, și-n clasament pe toţi cei vii îi bate”

Citeste si: Scandal uriaș la alegeri cu Regele Cioabă! După ce a obținut doar 80 de voturi la Sibiu, susține că a pierdut pentru că nu a fost lăsat să folosească asul de treflă pe buletinul de vot!

Proces verbal
O pagină din procesul verbal de la secția de votare care a fost prezentat de Sandu Crăciun

Sandu Crăciun spune că unii s-ar jura pe Biblie că l-au votat

“Rezultatul pentru alegerea consilierilor locali, înscris pe procesul verbal, semnat și ștampilat de membrii comisiei împreună cu locțiitorul și președintele de secție: Alianța USR-PLUS: 0!!!!Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat???? Felicitări Biroului Electoral Local pentru munca depusă!!! Domnule judecător Arabela Fănel, vi se pare normal ce s-a întamplat?”, a mai notat Sandu Crăciun.

" Cu toate că având prieteni mulți, neamuri, rude, familie, sunt în stare unii să jure pe Biblie că m-au votat, nu apare nimeni. Nici membrii familiei, copiii mei s-au deplasat din București ca să mă susțină, și-au făcut viza de flotant, m-au votat și nu apar nici ei. Practic, nici zero, că pe procesul verbal încheiat e tras o liniuță în dreptul rubricii Alianța USR-PLUS pentru care am candidat”, a spus Sandu Crăciun pentru Digi 24.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Care este greșeala pe care toți șoferii o fac? Ordinea trecerii în intersecție Care este greșeala pe care toți șoferii o fac? Ordinea trecerii în intersecție
spotmedia.ro
Confruntarea dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, dinamita care aruncă în aer... Confruntarea dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, dinamita care aruncă în aer susținerea publică a liberalilor
spotmedia.ro
Direcțiile de sănătate publică, învinse de pandemie. Au ratat testarea, informarea... Direcțiile de sănătate publică, învinse de pandemie. Au ratat testarea, informarea oamenilor și raportarea deceselor
b1.ro
Ce a găsit o femeie pe plaja Debarcader, din Eforie Nord. A mers imediat la Poliție! Ce a găsit o femeie pe plaja Debarcader, din Eforie Nord. A mers imediat la Poliție!
infoactual.ro
A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia! A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si