Dorin Cioabă, suoranumit Regele Internațional al Romilor, a candidat pentru funcția de primar al Sibiului, din partea Partidului Romilor Pro Europa. El nu a obținut decâ 80 de voturi, dar Cioabă a pus eșecul pe seama unui sabotaj, după cum a relatat ziarul local Turnul Sfatului.

Dorin Cioabă
Lui Dorin Cioabă îi plac mesele îmbelșugate

Mi-au contestat candidatura de două ori, în loc să-mi fac campanie electorală, eu am stat numai pe la Tribunal.

Două contestații mi-au făcut cei de la Biroul Electoral Județean. Le-am câștigat pe amândouă, după care nu mi-au trecut însemnul electoral pe buletinele de vot. Nu au trecut pur și simplu, eu nu am avut semn electoral. Deși este înregistrat la nivel național, asul de treflă, simbolul nostru, nu a fost trecut la Sibiu. Doar avem dovada, avem fotografii ale buletinului. Acum, marea majoritate a oamenilor noștri nu știu carte și caută semnul. Nu au găsit semnul”, a declarat Dorin Cioabă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Cum arată acum prințesa rromilor Ana Maria Cioabă, cea care a declanșat cel mai mare scandal internațional după ce a fost măritată forțat la 12 ani

Citeste si: Regele Dorin Cioabă a plecat cu scuterul la mare: ”În drum spre Vama Veche!”

Citeste si: Mare bucurie pentru Dorin Cioabă: ”Casa regală internațională a romilor anunță nașterea Principelului Bogdan al III-lea!”

Dorin Cioabă
Dorin Cioabă, cu coroana de rege al romilor pe cap

Dorin Cioabă spune că avea șanse reale să fie ales primar

De partea cealaltă, Biroul Electoral Municipal a spus că simbolul asul de treflă de pe buletinul de vot aparține altei organizații, Asociația Partida Romilor Pro Europa.

”Dânsul avea susținerea Partidei Romilor Pro Europa, care este altceva cu Asociația Partida Romilor Pro Europa, organizație care este o asociație parlamentară și are acest simbol electoral”, a explicat Adelaida Fulea pentru Turnul Sfatului.

”Nu știu de ce s-a întâmplat toată treaba asta, cine, ce a avut cu noi. Ce interes? Doar nu aveam eu șanse reale de a ajunge primar. Eu am vrut să candidez, așa, ca să fim și noi în rândul partidelor care candidează, dar BEJ-ul încă de la început a fost împotrivă și acum nu ne-au trecut semnul”, a mai spus Dorin Cioabă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si