Mihai Daniel Varasciuc, un taximetrist din Suceava, a povestit pentru jurnaliștii de la monitorulsv.ro o experiență emoționantă pe care a trăit-o în Săptămâna Mare. În timp ce se îndrepta spre aeroportul din Iași cu un pasager, el a oprit, ca de obicei, în apropierea unei pensiuni din Codrii Pașcanilor. Motivul opririi sale a fost un câine vagabond care trăia în parcarea respectivă și pe care îl hrănea de obicei.

Cu toate că mulți oameni trec cu vederea atunci când vine vorba despre animalele fără stăpân, Mihai a ales să aibă grijă de cățelul Lăbuș și să-i ofere o mâncare caldă.

Citește și: Un tată de 26 de ani a murit după ce a sunat de 100 de ori la serviciile de urgență

„Am avut un șoc când am văzut că Lăbuș, un cățel care odinioară venea singur la mașină și îi dădeam de mâncare, era pur și simplu leșinat de foame și cu piciorul rupt complet, cu plagă deschisă. Mi s-a rupt inima la vederea acestor imagini cutremurătoare. În pădurea din Codrii Pașcanilor nu a trecut un an de când am văzut vreo patru căței împușcați mortal. Cu siguranță Lăbuș ar fi avut aceeași soartă, doar că nu l-au nimerit. Deci mai are zile de la Dumnezeu”, a povestit Mihai, potrivit sursei citate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

După ce a hrănit câinele rănit din parcare, taximetristul și-a continuat drumul spre Iași cu gândul la cum ar putea să ajute animalul în nevoie. În timp ce se îndrepta spre destinație, s-a întâmplat ceva ce a considerat a fi o minune. La aproximativ 50 de kilometri înainte de a ajunge la Iași, persoana pe care trebuia să o preia de la aeroport l-a sunat și i-a anunțat că zborul a fost anulat, deci nu mai avea pasageri până la Suceava.

Lăbuș are acum nevoie de o casă și o familie iubitoare

Așa s-a întors în Codrii Pașcanilor ca să salveze câinele rănit, pe care l-a dus imediat la veterinar pentru a primi îngrijire medicală. Datorită gestului lui Mihai, Lăbuș a fost salvat.

„M-am întors imediat, am luat cățelul și l-am adus la Suceava pentru operație. Recunosc că a fost un chin și pentru mine și pentru el, să-l țin închis în mașină 70 de km, dar ne-a ajutat speranța că va fi bine”, a continuat taximetristul.

Citește și: Doi soți din Brăila au decedat într-un incendiu provocat de lumânarea aprinsă de la Înviere

Acum, după ce piciorușul i-a fost amputat, dându-i-se încă o șansă la viață, Lăbuș își caută un stăpân care să-l adopte.

„Mulțumesc din suflet întregii echipe de la cabinetul doctorului Gabriel Gașpar pentru salvarea vieții lui Lăbuș. Acum îi caut un stăpân care își dorește cu cățel cuminte, sufletist și curajos și trăiesc cu credința și convingerea că se va găsi o persoană cu suflet mare, care îl va adopta”, a conchis Mihai.

Citeste si: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”- kfetele.ro

Citeste si: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”- radioimpuls.ro

Cine dispune de o curte și poate face acest gest umanitar îl poate contacta pe Mihai Varasciuc la numărul de telefon 0745.409.840.

Citește și: O persoană a suferit arsuri în urma unui incendiu izbucnit la o fabrică de mobilă din Mureș


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si