Liviu Dragnea a intre în spatele gratiilor cu o nouă diversiune. El a trimis la înaintare o ”țintă falsă”, un automobil cu geamurile din spate acoperite, după care s-au luat majoritatea jurnaliștilor. Aceasta a dat ture prin Capitală, până când a doua mașină, în care Dragnea se afla, a ajuns la Rahova. Care este însă povestea celor două mașini?

Primul automobil, ”ținta falsă”, este un model Skoda Superb, fabricat în anul 2006.

Proprietarul mașinii este chiar Liviu Dragnea, însă acesta nu o folosea decât atunci când dorea să pară ”din popor”. De exemplu, la unele mitinguri electorale sau chiar atunci când mergea să voteze, Liviu Dragnea cobora din această mașină. În acest fel, Dragnea spera să-și construiască imaginea de om politic modest și cinstit. Liviu Dragnea mai posedă însă o mașină, un BMW X5 fabricat în 2009, obținut dintr-o donație de la cumnată și nepoți. Irina Tănase, iubita lui Dragnea, apare la bordul acestui automobil în câteva materiale paparazzi realizate în perioada care a trecut. Liviu Dragnea circula în mod obișnuit cu un BMW seria 7 de peste 100.000 euro, înmatriculat pe numele fermei de porci deținută de fiul politicianului. Aceasta este și mașina cu care Dragnea a mers la mare anul trecut, atunci când a răspuns unei provocări pe Facebook și a arătat dovada că a plătit taxa de pod.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Liviu Dragnea va avea două șanse să iasă din închisoare! Astrograma sa este încărcată de semne rele și perioade de disperare!

Dusterul, trimis de Administrația Penitenciarelor

 

Revenind la ”drumul rușinii”, Liviu Dragnea a parcurs acest traseu într-un Duster care aparține Administrației Naționale a Penitenciarelor, conform liderului sindical Sorin Dumitrașcu. Acesta i-a cerut scuze ironic lui Dragnea că nu a avut o mașină mai bună să-i trimită. ”Iartă mașina aia mioritică în care te-au adus la noua ta casă, dar alta n-am avut. Bugerul mic, sistemul penitenciar subfinanțat și subminat. Știi matale! Doar te-ai luptat mai bine de 2 ani să ne dărâmi cu tot cu justiție și pușcării!, a scris Dumitrașcu pe site-ul Federației Sindicatelor din Adminsitrația Națională a Penitenciarelor. Mașina nici măcar nu are măcar o poliță RCA obligatorie, conform portalului aida.info.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si