Povestea nestiuta despre moartea Laurei Stoica. Fosta sotie a lui Daniel Iordachioaie a povestit totul

Disparitia Laurei Stoica, cantareata decedata ca urmare a unui accident rutier, a socat opinia publica.

A.L., duminică 19 martie 2017 , 17:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Laura Stoica si logodnicul ei, Cristian Margescu, au murit pe 9 martie 2006, intr-un tragic accident rutier petrecut in apropierea localitatii Sinesti. Toata tara a fost socata atunci de groaznica veste, mai ales ca artista era si insarcinata.

Nouria, femeia cu care Daniel Iordachioaie a fost casatorita intre 2000 si 2013, a povestit insa o intamplare halucinanta, petrecuta in anii trecuti, pe vremea cand avea o emisiune la un post de radio.

"Mi-a venit acum in minte directorul muzical de la radio, o fetita care habar n-avea pe ce lume traieste, si care imi povestea acum vreo patru ani ca i-a trimis un e-mail Laurei Stoica in care o ruga sa-si dea acordul pentru difuzarea unei piese. Domnisoara director era foarte ofuscata ca i-a scris cu vreo doua-trei saptamani in urma, iar Laura nu i-a raspuns. Auzind-o, am crezut ca face o gluma macabra. M-am uitat atent la ea si am asteptat un zambet, o grimasa, ceva care sa-mi demonstreze ca e mandra de umorul ei negru. Din pacate, era mai grav. Directoarea nu glumea, vorbea serios. Am reusit sa-mi pastrez calmul si sa-i spun pe un ton neutru ca Laura Stoica murise cu vreo sapte ani in urma. Senina, cu impertinenta specifica celor ca ea, importanti fara merit, mi-a dat un raspuns care m-a lasat muta. „A, da? Eu stiam doar de Madalina Manole”. Iar povestile despre cei care fac legile in domeniul asta sclipicios, dar putred, despre cum se calca pe cadavre si se strivesc suflete de oameni inca vii, continua", a remorat incredibila intamplare Nouria, pe blogul ei.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si