Povestea preotului care a fost fotbalist! Între slujbe, Virgiliu Bocşan este preşedinte al unui club din liga a 4-a din Bihor!

Doar apropiaţii ştiu povestea preotului care a fost fotbalist. Virgiliu Bocşan a rămas un apropiat al sportului pe care l-a practicat.

Matei Vaihan, luni 17 decembrie 2018 , 20:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar că povestea preotului care a fost fotbalist a fost dezvăluită de Marcel Puşcaş, fost fotbalist la Steaua şi conducător al mai multor echipe. La un moment dat, Puşcaş l-a pregătit la FC Bihor pe un tânăr talentat, Virgiliu Bocşan, însă acestea din urmă a ales un alt drum. S-a lăsat de fotbal, a studiat Teologia la Oradea şi a devenit preot în localitatea bihoreană Rontău.

Povestea preotului care a fost fotbalist: "A fost extrem de talentat şi la fotbal"

“Dacă n-ar fi devenit preot ar fi fost un foarte bun fotbalist! Dacă n-a devenit un foarte bun fotbalist este un foarte bun preot! Virgiliu Bocşan- preotul din RONTĂU/ BIHOR. A fost extrem de talentat şi la fotbal. Sunt mândru că mi-a fost elev”, a postat Marcel Puşcaş despre preotul Bocşan.

Povestea preotului care a fost fotbalist. Virgiliu Bocşan a fost pe stadionul Barcelonei

Marcel Puşcaş a spus povestea preotului care a fost fotbalist. Virgiliu Bocşan nu a rămas departe de fotbal. În prezent, el este preşedinte al clubului CSC Sânmartin, din liga a 4-a şi nu ratează nici un meci al echipei. El este pasionat şi de fotbalul internaţional, fiind un suporter al Barcelonei. Acum câţiva ani, el a vizitat stadionul Nou Camp şi s-a pozat în dreptul băncii de rezerve a echipei sale favorite.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si