E clar că povestea preotului care a fost fotbalist a fost dezvăluită de Marcel Puşcaş, fost fotbalist la Steaua şi conducător al mai multor echipe. La un moment dat, Puşcaş l-a pregătit la FC Bihor pe un tânăr talentat, Virgiliu Bocşan, însă acestea din urmă a ales un alt drum. S-a lăsat de fotbal, a studiat Teologia la Oradea şi a devenit preot în localitatea bihoreană Rontău.

Povestea preotului care a fost fotbalist:" A fost extrem de talentat şi la fotbal"

“Dacă n-ar fi devenit preot ar fi fost un foarte bun fotbalist! Dacă n-a devenit un foarte bun fotbalist este un foarte bun preot! Virgiliu Bocşan- preotul din RONTĂU/ BIHOR. A fost extrem de talentat şi la fotbal. Sunt mândru că mi-a fost elev”,  a postat Marcel Puşcaş despre preotul Bocşan.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Povestea preotului care a fost fotbalist. Virgiliu Bocşan a fost pe stadionul Barcelonei

Marcel Puşcaş a spus povestea preotului care a fost fotbalist. Virgiliu Bocşan nu a rămas departe de fotbal. În prezent, el este preşedinte al clubului CSC Sânmartin, din liga a 4-a şi nu ratează nici un meci al echipei. El este pasionat şi de fotbalul internaţional, fiind un suporter al Barcelonei.

Acum câţiva ani, el a vizitat stadionul Nou Camp şi s-a pozat în dreptul băncii de rezerve a echipei sale favorite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si