Povestea preotului care a fost fotbalist! Între slujbe, Virgiliu Bocşan este preşedinte al unui club din liga a 4-a din Bihor!

Doar apropiaţii ştiu povestea preotului care a fost fotbalist. Virgiliu Bocşan a rămas un apropiat al sportului pe care l-a practicat.

Matei Vaihan, luni 17 decembrie 2018 , 20:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar că povestea preotului care a fost fotbalist a fost dezvăluită de Marcel Puşcaş, fost fotbalist la Steaua şi conducător al mai multor echipe. La un moment dat, Puşcaş l-a pregătit la FC Bihor pe un tânăr talentat, Virgiliu Bocşan, însă acestea din urmă a ales un alt drum. S-a lăsat de fotbal, a studiat Teologia la Oradea şi a devenit preot în localitatea bihoreană Rontău.

Povestea preotului care a fost fotbalist:" A fost extrem de talentat şi la fotbal"

“Dacă n-ar fi devenit preot ar fi fost un foarte bun fotbalist! Dacă n-a devenit un foarte bun fotbalist este un foarte bun preot! Virgiliu Bocşan- preotul din RONTĂU/ BIHOR. A fost extrem de talentat şi la fotbal. Sunt mândru că mi-a fost elev”,  a postat Marcel Puşcaş despre preotul Bocşan.

Povestea preotului care a fost fotbalist. Virgiliu Bocşan a fost pe stadionul Barcelonei

Marcel Puşcaş a spus povestea preotului care a fost fotbalist. Virgiliu Bocşan nu a rămas departe de fotbal. În prezent, el este preşedinte al clubului CSC Sânmartin, din liga a 4-a şi nu ratează nici un meci al echipei. El este pasionat şi de fotbalul internaţional, fiind un suporter al Barcelonei.

Acum câţiva ani, el a vizitat stadionul Nou Camp şi s-a pozat în dreptul băncii de rezerve a echipei sale favorite.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si