Povestea profesorului din Capitala acuzat de vecini ca traieste intr-un munte de gunoi. Parintii elevilor spun ca dascalul fura cornul si laptele copiilor

Un profesor din Capitala e acuzat de vecini ca traieste intr-un munte de mizerie. Revoltati, parintii sustin ca dascalul ia de la gura elevilor cornul si laptele. Raspunsul lui e halucinant.

A.C., duminică 26 martie 2017 , 13:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

El este profesorul care si a pus in cap toti parintii. A strans pe numele lui zeci si zeci de petitii si reclamatii una mai grava decat alta - ba ca ar fura din mancarea copiilor si ca i ar chinui cu note minuscule, ba ca ar trai din gunoaie si ar raspandi in jur mirosuri greu de suportat!


 
Dar are un stilou, cu care, spun parintii suparati noteaza , pe nedrept, note de 1 si 2. Acest parinte sustine ca fiica sa ar fi terminat anul numai cu note mari daca la desen nu ar fi avut o medie de 7.

Si asta nu e tot! Igiena dascalului lasa de dorit, spun revoltati parintii.

Dincolo de vorbe, raman dovezile stranse cu staruinta de parintii disperati. In aceste imagini dascalul e surprins cum ar pleaca acasa cu laptele si cornul  elevilor.

Din partea scolii nici macar un cuvant, directoarea scolii prefera sa se abtina in fata furiei parintilor. A pasat problema la Inspectoratul Scolar, care deruleaza inca o ancheta pe numele dascalului!

Vedeti care e parerea profesorului in materialul video de mai jos:
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si