Povestea sfasietoare a acestei batrane din Hunedoara. Singura, batrana si bolnava, Rozalia abia supravietuieste saraciei si singuratatii
Actual

Povestea sfasietoare a acestei batrane din Hunedoara. Singura, batrana si bolnava, Rozalia abia supravietuieste saraciei si singuratatii

A.S.
7 dec 2017

Rozalia Tamas are 83 de ani si locuieste singura intr-un bordei din chirpici uitat de lume de la marginea satului Sacamas (judetul Hunedoara).

Viata batranei a fost in ultimele ierni un adevarat calvar. A suportat frigul in casuta cu ferestre fara geamuri, captusite cu folie si placaj, cu acoperisul pe jumatate distrus, prin care trec ploaia si ninsorile si fara a avea macar o soba de incalzit in camaruta.

A trait in singuratate dupa ce fiul a parasit-o de aproape cinci ani, iar femeia nu a mai stiut nimic de el, scrie Adevarul. 

Citeste si: Detalii socante in cazul mortii mamei a trei copii din Suceava, gasita legata cu un cearsaf langa casa. Sotul ar fi cel care a ucis-o

A stat cu teama ca tavanul vechi acoperisul se vor prabusi peste ea si o vor ingropa sub daramaturi, dupa ce o parte din podea s-a surpat cu tot cu ea si a ajuns in beciul de sub casa. Rozalia, careia localnicii ii spun matusa Tamara, locuieste singura si se intretine dintr-o pensie mai mica de 600 de lei.

Au mai ajutat-o vecinii si enoriasii bisericii din localitate, atat cat sa supravietuiasca. Casa noua pentru bunica singura Zilele trecute, pentru prima data de multi ani, batrana si-a gasit puterea sa zambeasca.

Cativa motociclisti din judetul Hunedoara i-au aflat povestea trista si s-au hotarat sa ii vina in sprijin.

Citeste intreaga poveste AICI.

Sursa foto:  Marius Achim/ Adevarul

 

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook