Povestea uluitoare i-a șocat pe anchetatori pentru că deși victima ar fi fost obligată să întreţină raporturi sexuale normale de mai multe ori, a rămas virgină, conform adevărul.ro. Dacă în alte cazuri de viol, probele medico-legale sunt relevante, acest caz va fi un adevărat test pentru judecători, care vor trebui să demonstreze că agresorii sunt vinovaţi.

Povestea uluitoare a fetei virgine după viol

Victima E.B.

(17 ani), locuia la momentul faptelor cu tatăl, mama lucra în străinătate. Vara trecută, fata s-a împrietenit cu un băiat din Păun, la a cărui petrecere aniversară a mers, la finele lunii iunie. Acolo, l-a întâlnit pe Mihai N., cu care s-a împrietenit şi la domiciliul căruia a rămas în seara petrecerii. Fata a rămas la casa iubitului ei circa 5 zile, până pe 4 iulie, când mama băiatului de 16 ani s-a opus relaţiei.

Povestea uluitoare a fetei virgine după viol. A fost violată de trei tineri

Citeste si: ALERTĂ! O fetiță de 10 ani a plecat de acasă! Este căutată de poliţişti, criminalişti şi jandarmi

Tot atunci, Mihai N. s-a mutat cu victima la casa nelocuită a bunicii prietenului lui Constantin Rânţar, care este decedată. În acea noapte, fata ar fi rămas fără telefonul mobil, care i-a fost luat de Rânţar, se arată în rechizitoriu.

Fata a mers acasă la tatăl său, care i-a ordonat să-şi recupereze telefonul, fără a fi interesat de modalitatea în care fata îl pierduse. Minora s-a întors astfel la Păun, unde s-a întâlnit cu Mihai N., căruia i-a oferit, ca dovadă a afecţiunii faţă de el, o cană personalizată. Băiatul şi minora au mers apoi la casa bunicii lui Rânţar, unde, spun anchetatorii, aceştia au făcut sex consimţit.

A fost violată de trei tineri

La casa respectivă a venit și Constantin Rânțar, iar cu complicitatea iubitului fetei, Rânţar ar fi violat minora, susţin procurorii. Abuzurile ar fi continuat şi zilele următoare, iar la ele s-au alăturat un alt prieten de al lor, Sebastian Zamfir.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Povestea uluitoare a fetei virgine după viol. A fost violată de trei tineri

Citeste si: O româncă le-a oferit polițiștilor servicii sexuale pentru a-l scăpa de pușcărie pe iubitul său

O colegă a fetei, care a văzut că fata fusese agresată, a discutat cu ea şi a înregistrat convorbirea. Ulterior, înregistrarea a fost trimisă mamei victimei, care, la finele lunii iulie, a venit din străinătate, a mers la Poliţie şi a formulat plângere.

Concluziile de la dosar

În fişa de evaluare psihologică, de pildă, se menţionează că fata „nu prezintă simptome posttraumatice majore, dar deformează unele aspecte din cauză că este ataşată emoţional de unul dintre agresori, motiv pentru care îşi doreşte ca acesta să fie iertat şi eliberat“. De asemenea, în acelaşi document se mai arată că fata suferă de deficienţă mintală uşoară, şi că a reacţionat atipic, „prin acceptarea abuzului sexual“.

Povestea uluitoare a fetei virgine după viol. A fost violată de trei tineri

Citeste si: Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”- kfetele.ro

Citeste si: Câţi bani a încasat Babasha la concertul Coldplay?! Invitatul trupei britanice lămureşte orice speculaţie: "Sunt niște idioețenii foarte mari"- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO| Fetița de 11 ani dispărută ieri a fost găsită

A urmat expertiza medico-legală, ale cărei concluzii nu au ajutat nici ele procurorii. „Numita B.E. este virgină la data examinării, dar conformaţia morfo-funcţională a himenului permite consumarea unui act sexual vaginal fără deflorare, realitatea violului putând fi stabilită pe cale de anchetă“, e concluzia legiştilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si