Poza postată de Elena Udrea din închisoare! Cum arată blondina ACUM!

La scurt timp după ce instanța supremă a decis eliberarea Elenei Udrea, aceasta a publicat o poză care a născut sute de comentarii.

M.C.B., sâmbătă 22 decembrie 2018 , 09:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Instanţa supremă a decis, joi, suspendarea executării pedepsei în cazul fostului ministru Elena Udrea în dosarul „Gala Bute” şi eliberarea acesteia până la soluţionarea efectivă a contestaţiei, anunţă avocatul Veronel Rădulescu. Aceeaşi măsură a fost luată şi în cazul lui Tudor Breazu.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis, joi, suspendarea hotărârii Completului de 5 judecători de condamnare a Elenei Udrea în dosarul „Gala Bute”.

Totodată, judecătorii au suspendat decizia de condamnare şi în cazul lui Tudor Breazu, condamnat la trei ani de închisoare cu executare în aceeaşi cauză, şi l-au pus în libertate.

Decizia trebuie comunicată şi autorităţilor din Costa Rica, acolo unde este arestată Elena Udrea, iar autorităţile trebuie să precizeze şi dacă menţin cererea de extrădare în cazul ei. Judecătorii din Costa Rica au decis să prelungească arestul preventiv atât Elena Udrea, cât şi pentru Alina Bica până când vor decide dacă le extrădează în România sau nu.

Apărătorii Elenei Udrea şi ai lui Tudor Breazu, condamnaţi în dosarul „Gala Bute”, au formulat contestaţii faţă de formarea completurilor de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

În aceeași zi, la scurt timp după ce a aflat de decizia judecătorilor, Udrea a publicat o poză cu ea care a născut aproape 400 de comentarii! ”Sanatate si putere!Si mult noroc sa iesiti mai repede la fetita dulce!”/ ”Este inuman ,sa lasi un copil de cateva zile departe de mama lui ! Detentia putea fi aplicata mai tarziu”/”, sunt doar câteva dintre ele.

Sursăp: cancan.ro

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si