Pregatirile pentru inmormantarea Regelui Mihai au inceput! Acesta este afetul de tun pe care va fi transportat sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale

Se fac pregatiri intense la Bucuresti si Curtea de Arges pentru ceremonia religioasa si militara de sambata 16 decembrie, cand Regele Mihai intai va fi condus ..pe ultimul drum. Militarii au facut repetitii, astazi, la Palatul Regal si au adus afetul de tun pe care va fi transportat sicriul,cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale.

Author: V.P. duminică 10 decembrie 2017 , 18:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La inmormintare si-a anuntat prezenta si  printul Charles al Marii Britanii.

Soldatii au repetat amplasarea dispozitivului militar din fata Palatului Regal din capitala si modul in care se va face deplasarea catre dealul Patriarhei. Sunt detalii care sambata, 16 decembrie in ziua inmormantarii regelui Mihai Intai, trebuie respectate

 Vedem in aceste imagini vehiculul militar si afetul de tun pe care va fi asezat sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale. Acesta va fi preluat de aici si transportat la Catedrala Patriarhala!

Cei care vor insoti cortegiul funerar vor merge pe jos. Apoi sicriul va fi dus catre gara Baneasa, unde  sicriul cu trupul neinsufletit al regelui  va fi urcat in  trenul regal si transportat la Curtea de Arges.

Regele Mihai va fi adus in tara miercuri, pe 13 decembrie. Intre timp, la Craiova, a fost organizat un mars in memoria Majestatii Sale.

Pentru romani, cuvintele regelui sunt tot mai vii, in ciuda trecerii in nefiinta a Majestatii Sale.

 REGELE MIHAI I AL ROMANIEI: Valoarea regalitatii sta, de 142 de ani incoace, deasupra alternativelor politice si a sistemelor de guvernare.

Pregatiri sunt facute si la Curtea de Arges. Cele mai mari probleme sunt legate de sosirea trenului regal in gara aflata in stare de degradare.

Ora slujbei de inmormantare  de la Curtea de Arges nu a fost anuntata pana acum de Familia Regala.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si