Premieră pe piața de telecomunicații! Telekom lansează un produs prin care clienţii se pot abona în mai puţin de 5 minute

Operatorul Telekom Romania a anunţat o premieră pe piaţa românească de telecomunicaţii şi lansează Mobil Nelimitat, un produs prin care clienţii se pot abona în medie în mai puţin de 5 minute.

miercuri 03 iulie 2019 , 15:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Astfel, clienţii care achiziţionează Mobil Nelimitat au acces la servicii imediat după introducerea cartelei în telefon şi apelarea numărului 1234. Oricând după activarea serviciilor valabile iniţial pentru 30 zile, pot alege să îşi înregistreze numărul pe telekom.ro/vreaunelimitat, parcurgând câţiva paşi simpli pentru a beneficia lunar, fără perioadă minimă contractuală, de acces la Internet 4G nelimitat, minute şi SMS-uri naţionale nelimitate, plus 100 de minute internaţionale fix/mobil – totul la un preţ promoţional de 6 euro pe lună, TVA inclus (aproximativ 29 lei, TVA inclus)”, a anunţat compania.

Citeste si: Amenzi în valoare de aproape 100.000 de lei, date de inspectorii sanitar-veterinari pe litoral

 

Clienţii care nu doresc să se înregistreze pot utiliza în continuare serviciile pe cartela preplătită, alegând opţiunea Mobil Nelimitat, relatează news.ro.

 

Citeste si: Amenzi în valoare de aproape 100.000 de lei, date de inspectorii sanitar-veterinari pe litoral

„În mai puţin de cinci minute, în medie, orice client care cumpără Mobil Nelimitat de la un magazin Telekom, Mega Image sau Shop & Go, poate să treacă la abonament, pe loc, printr-un proces integral digital, uşor de urmat. Acesta este un produs telecom cu adevărat revoluţionar în România, oferindu-le clienţilor cel mai uşor mod de a deveni abonaţi”, a declarat Andreas Elsner, director executiv comercial – Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

 

Citeste si: 31 de persoane cercetate pentru furt, au dat lovitura în 15 judeţe

 

Telekom Romania oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile şi are aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicaţii integrate.

Telekom Romania este prezentă pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom şi Cosmote România.

Principalii competitori ai companiei, în România, sunt Orange, Vodafone şi Digi Mobil.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si