Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului a anunțat duminică seara că Părintele Adrian Marian Ioan Ieremi a trecut la Domnul, în urma unui tragic accident rutier. 

Preotul a lăsat în urma sa doi copii. Potrivit presei locale, polițiștii au constatat că motociclistul nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei și că motocicleta este neînmatriculată.  

Citeste si: Cutremur în România, luni dimineață. Ce magnitudine a avut seismul

"Cu nespusă durere, dar cu nădejde în iubirea milostivă a lui Dumnezeu pe care L-a slujit cu râvnă neobosită, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului anunță faptul că Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi, păstorul credincioșilor din Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Cărbunari, Protopopiatul Baia Mare, a trecut la cele veșnice, astăzi, la vârsta de 41 ani, în urma unui tragic accident rutier, care a avut loc în jurul orei 15:00", a transmis Episcopia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Citeste si: Cutremur în România, luni dimineață. Ce magnitudine a avut seismul

Motocicleta s-a locit de un copac

“La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 41 de ani, care conducea o motocicletă pe strada principală din localitate, într-o curbă la dreapta, pierde controlul asupra direcției de deplasare și intră în coliziune cu un trunchi retezat al unui copac de pe marginea drumului. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a bărbatului. Echipajul medical ajuns la fața locului a declarat decesul acestuia,” spun polițiștii din Satu-Mare.

Citeste si: Persoanele care vin din această țară vor sta în carantină

Totodată, polițiștii au constatat că motociclistul nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei și că motocicleta este neînmatriculată, potrivit PresaSM.

"La acest moment dramatic și de profundă întristare, Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, Precucernicii Părinți slujitori ai Sfintelor Altare ale Eparhiei, profesorii și colegii de la cele două Instituții teologice băimărene, transmitem gânduri de compasiune și mângâiere familiei îndurerate și greu încercate, doamnei preotese Mariana și fiilor Preacucerniciei Sale, Andrei și Mihail-Stelian, rugând pe Hristos Domnul să primească sufletul Părintelui întru Împărăția Sa cea veșnică", au mai transmis oficialii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si