Preot român, anunț halucinant despre criminalul Gheorghe Dincă: “E posedat”

Un cunoscut preot din România susține că știe motivul pentru care Gheorghe Dincă le-a ucis pe cele două fete, Alexandra și Luiza.

A.N.C, duminică 11 august 2019 , 18:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

”Oameni buni, din privirea lui se vede că este posedat. Gheorghe Dincă este posedat de diavol. Așa s-a ajuns ca polițiștii să se înjure cu procurorii, procurorii să se înjure cu STS-ul! Diavolul râde de noi, de întreaga țară! Trebuie împărtășit! Gheorghe Dincă trebuie să fie împărtășit și atunci va spune adevărul. Atunci vom afla ce a făcut cu cele două fete. Mulț se întreabă cum de a avut Dincă puterea să le omoare pe fete, să le violeze. Diavolul i-a dat puteri nemaivăzute!”, a spus preotul.

Citeste si: Individ care a încercat să violeze o fată de 14 ani în Paşcani, prins de câţiva tineri şi predat poliţiştilor

Citeste si: Val de căldură persistentă de astăzi până marţi: Temperaturile vor ajunge până la 38 de grade Celsius, iar în unele zone nopţile vor fi tropicale

Citeste si: Un băiat de 15 ani a sunat la 112 reclamând că a fost răpit şi este sechestrat. Apelul s-a dovedit fals

Preotul spune că Dincă va mărturisi adevărul după împărtășanie.

”Bunul simț al părinților se vede la copil. Se vede din convorbirile fetei cu operatorul de la 112. Fata a vorbit întotdeauna despre Gheorghe Dincă cu apelativ de respect, domnul. Avea 7 ani de-acasă și respectul învîțat la biserică. Voia să ducă tradiția noastră mai departe cu dansuri populare. Poate se uită la noi femei care acum sunt însărcinate. Am o rugăminte la ele. Dați-le numele Alexandra fetelor pe care le veți naște și Dumnezeu va trimite înapoi o fărâmă din Alexandra înapoi pe pământ”, a spus preotul la România TV.

Gheorghe Dincă a recunoscut două crime

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si