Preoții Bisericii Ortodoxe Ruse au cerut încetarea războiului cu Ucraina: ”Sângele fratelui tău strigă din pământ către Mine”

Preoții și diaconii Bisericii Ortodoxe Ruse (ROC) au cerut încetarea „războiului fratricid cu Ucraina”.

Author: Diana Bostan marți 01 martie 2022 , 14:10

rusia

Preoții din Rusia cer încetarea războiului.

[Sursa foto: istockphoto]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Sângele fratelui tău strigă din pământ către Mine.Și acum ești blestemat de pe acest Pământ, care și-a deschis gura ca să primească din mâna ta sângele fratelui tău”.

Preoții și diaconii Bisericii Ortodoxe Ruse (ROC) au cerut încetarea războiului

Asta i-a spus Dumnezeu lui Cain, care și-a invidiat fratele mai mic. Vai de fiecare persoană care se regăsește în aceste cuvinte.

Citeste si: Cine sunt oligarhii din jurul lui Vladimir Putin și de ce sunt importanți pentru liderul de la Kremlin

Citeste si: Un prezentator rus a făcut anunțul în urmă cu scurt timp: „Avem 500 de focoase nucleare, care ar asigura distrugerea SUA şi a tuturor ţărilor NATO”

Semnatarii apelului au menționat că doresc ca toți militarii, atât ruși, cât și ucraineni, să se întoarcă la casele și familiile lor sănătoși.

Aceștia au adăugat că se gândesc cu amărăciune la abisul pe care copiii și nepoții lor vor trebui să-l depășească în  Rusia  și Ucraina pentru a reîncepe să fie prieteni unul cu celălalt.

Preoții au mai subliniat că poporul ucrainean ar trebui să aleagă singuri, nu sub amenințarea armei, fără presiuni din partea Occidentului sau a Estului.

Preoții ruși pledează pentru pace

„Judecata de Apoi așteaptă pe fiecare persoană. Nicio autoritate pământească, niciun doctor, niciun gardian nu va proteja de această judecată. Preocupați de mântuirea oricărei persoane care se consideră un copil al Bisericii Ortodoxe Ruse, nu dorim ca el să se prezinte la această instanță, purtând povara grea a blestemelor mamelor ", au adăugat ei.

Citeste si: Rusia este acuzată că a folosit arme termobarice în Ucraina: Dezastrul pe care Rusia încearcă să îl provoace Ucrainei este mare

Citeste si: Oligarhii ruşi Mikhail Fridman şi Petr Aven contestă sancţiunile impuse de UE

De asemenea, preoții au cerut încetarea persecuției celor care pledează acum pentru pace. Nici un apel non-violent pentru pace nu ar trebui să fie suprimat de autorități sau tratat ca o încălcare a legii. Pentru că asta ne-a spus Dumnezeu: ”Binecuvântați sunt cei care fac pace” 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si