VIDEO| Preotul care atenționează enoriașii să nu se vaccineze: „Devenim zombie și ne cresc solzi de pește pe piele”

Un preot din Neamț atenționează creștinii să nu se vaccineze împotriva Covid-19 pentru că vor întâmpina reacții adverse grave. Starețul a declarat că dacă se vor vaccina le vor crește solzi de pește pe piele.

Author: Georgiana Balaban marți 08 iunie 2021 , 19:51

preotul din neamț care îndeamnă enoriașii să nu se vaccineze
Preotul care le spune oamenilor că le apar solzi de pește dacă se vaccinează.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un stareț din Neamț i-a șocat pe enoriași. El le-a ținut o predică halucinantă în care îi avertizează pe oameni că le vor crește solzi pe piele și vor deveni zombie.

Citeste si: VIDEO- Cristian Pomohaci pretinde că și-a cumpărat o stea la Hollywood

„După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală pielea oamenilor se va umple de solzi ca la pești. Nu va exista nicio explicație cu privire la originea acestei noi boli mortale care va afecta sistemul imunitar", le-a spus stareţul oamenilor care au asistat la slujba de duminică.

Reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române au reacționat imediat. Slujba de duminică a devenit virală, iar întreaga Românie s-a minunat la auzul acelor vorbe spuse de preot.

Citeste si: „Escrocul cu o mie de fețe” din Dorohoi. A venit la biserică cu o mașină cu girofar de poliție și a făcut o percheziție

Ce a transmis BOR în legătură cu replicile acide lansate de starețul din Neamț

BOR se delimitează de cele afirmate de stareţul din Neamţ şi precizează vaccinarea, care este un act medical, nu trebuia amestecată cu teologia.

preotul din neamț care îndeamnă enoriașii să nu se vaccineze
Scene șocante în Neamț.[Sursa foto: Captură YouTube]

„Biserica Ortodoxă și celelalte culte religioase din România sprijină actul curat de informare cu privire la vaccinare (act care nu e o campanie a Bisericii, ci o reacție a bunului-simț) și îndeamnă la formarea unei opțiuni personale la adăpost de dezinformare. Faptul ca există persoane, inclusiv clerici precum acest părinte stareț, care, departe de lumea reală a informației medicale, nu împărtășesc această poziție normală, rațională, poziție care nu are si nu poate avea nicio conotație religioasă sau teologică, spune multe despre gradul de adecvare la realitate al acestora. Amestecarea apocaliptică a vaccinării cu credința și teologia, confundarea aberantă a planurilor, punerea in opoziție a credinței cu rațiunea, a Tainelor Bisericii cu actele medicale, toate acestea si multe alte confuzii alimentate și preluate delirant de (pe) site-uri conspiraționiste care dezinformează programatic, nu se intersectează niciodată cu realismul creștin și cu atitudinea echilibrată a Bisericii. Cred că, din fericire, impactul lor este si va rămâne minor in societate", se arată în comunicatul BOR.

Citeste si: VIDEO- În săptămâna luminată se deschid porțile raiului pentru sufletele adormiților

Citeste si: Care sunt, de fapt, cele mai puternice rugăciuni ale lui Arsenie Boca


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si