Presa străină aruncă bomba! Principesa Margareta le-a cerut membrilor altor familii regale să nu participe la nunta lui Nicolae, nepotul Regelui Mihai?

La nunta lui Nicolae, nepotul Regelui Mihai, de la Sinaia, din urmă cu câteva săptămâni, nu a participat niciun membru al Casei Regale a României.

Author: C.L. Webeditor: A.N. joi 25 octombrie 2018 , 08:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fostul principe Nicolae a fost renegat şi i s-a retras titlul încă din 2015 pe motiv că ar fi lăsat o tânără însărcinată şi nu şi-ar fi recunoscut copilul. Apoi, înainte de moartea bunicului său, Regele Mihai, Nicolae a încercat să intre în locuinţa acestuia pentru a-şi lua rămas bun. Nu a fost lăsat, iar mătuşa sa, Principesa Margareta, care se afla în casă la acel moment, a făcut plângere la poliţie susţinând că acesta a încercat să forţeze intrarea.

A urmat apoi înmormântarea Regelui Mihai, la care Nicolae a stat lângă familia sa şi părea că a avut loc o reconciliere.

Nu a fost însă aşa! Şi acest lucru a fost dovedit de faptul că nici Principesa Margareta, dar nici măcar mama lui, Principesa Elena, nu au vrut să participe la nunta lui Nicolae, eveniment la care au fost invitate. Mai mult, în ziua în care a avut loc la Sinaia, nunta nepotului ei, Principesa Margareta a fost într-o vizită în Franţa.

Presa străină a scris că Principesa Margareta, care este acum şefa Casei Regale, a rămas fidelă deciziei de repudiere a celui care era considerat la un moment dat, moştenitorul ”tronului”, în condiţiile în care Principesa Margareta nu are copii.

Se pare că Principesa Margareta chiar a transmis tuturor că nunta fostului principe Nicolae este un ”eveniment privat şi nu o nuntă princiară”.

De aceea, nici nu a participat la nuntă! Conform publicaţiei ”Point de Vue”, reprezentanţii Familiei Regale ar fi mers chiar mai departe. Aceeaşi cerinţă ar fi fost adresată diferitelor case regale europene, de a nu răspunde invitaţiilor trimise de tânăra pereche Nicolae şi Alina. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR marți, 3 august 2021. Euro și dolarul cresc! Cotațiile oficiale pentru... Curs valutar BNR marți, 3 august 2021. Euro și dolarul cresc! Cotațiile oficiale pentru toate valutele
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
spotmedia.ro
Un nou eșec al comunismului – vaccinul împotriva Covid 19. De ce Rusia și China au... Un nou eșec al comunismului – vaccinul împotriva Covid 19. De ce Rusia și China au ratat realizarea unor seruri eficiente
b1.ro
Povestea reală a unui român întors din Grecia. Ce i s-a întâmplat la vamă este de... Povestea reală a unui român întors din Grecia. Ce i s-a întâmplat la vamă este de necrezut. Ce Covid-19, ce pandemie…? Aceasta este realitatea din teren
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si