Presedinta Croatiei in costum de baie, cea mai mare pacaleala inainte de finala Cupei Mondiale! Kolinda Grabar-Kitarovic a fost confundata cu o celebra actrita!

Presa occidentala a publicat cateva fotografii cu o blonda in costum de baie, sustinanad ca este Kolinda Grabar-Kitarovic. De fapt, in imagini era actrita Coco Austin.

Matei Vaihan, duminică 15 iulie 2018 , 14:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Presa din Vest a comis mai multe gafe impardonabile inaintrea finale Cupei Mondiale, dintre Franta si Crooatia, cand a prezentat imagini cu Coco Austin, susţinând că e vorba de preşedinta Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, a dezvaluit digisport.ro În vârstă de 50 de ani, Kolinda Grabar-Kitarovic este prima femeie care ocupă această funcţie din istoria poporului croat. Kitarovic, care a luat loc la oficială în sferturile de finală, alături de preşedintele FIFA, Giani Infantino, şi de premierul rus, Dmitry Medvedev, dar şi de Davor Suker, preşedintele Federaţiei Croate de Fotbal, a coborât după meci la vestiare pentru a-i felicita pe jucători şi a petrece alături de aceştia.

Preşedintele statului nu a avut nicio reţinere. A cântat, a dansat şi a trăit la intensitate maximă bucuria calificării naţionalei în penultimul act al Cupei Mondiale. Imaginile au devenit virale şi mulţi s-au întrebat cine este superba şefă de stat. Mai multe publicaţii din Vest s-au grăbit să facă materiale despre aceasta, pornind de la o premisă falsă. Au confundat-o pe Kolinda Grabar Kitarovic cu Coco Austin.

"Preşedinta croată a crescut în popularitate graţie Cupei Mondiale, însă mai ales ca urmare a imaginilor cu ea în costum de baie, pe plajă. Internetul a fost plin de asemenea poze, în ultima săptămână. Doar că imaginile prezentate nu sunt ale Kolindei Grabar-Kitarovic, ci ale lui Coco Austin. Imaginile sunt dintr-o vacanţă din 2009, pe care Coco a petrecut-o în Miami, alături de soţul ei, Ice-T", au dezvaluit cei de la revista "People".

Te-ar putea interesa si