Nu doar președinta Boliviei, în vârstă de 53 de ani, este infectată printre oficialii de rang înalt ai țării, conform NDTV. Trei membri ai guvernului Anez, printre care miniştrii preşedinţiei, Yerko Nunez, şi sănătăţii, Eidy Roca, au făcut cunoscut în ultimele zile că au fost contaminaţi.

Citeste si: Țările cu o rată mică de mortalitate la Covid au avut noroc cu vaccinul BCG- studiu

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Sunt pozitivă la COVID-19, mă simt bine, voi lucra din izolare. Mergem împreună înainte", a scris pe contul său de Twitter Jeanine Anez, candidată la alegerile prezidenţiale de la 6 septembrie." Voi sta în carantină 14 zile şi voi face un alt test. Mă simt bine", a adăugat preşedinta de dreapta într-o înregistrare video publicată pe acelaşi cont.

Mesajul optimist al președintei Boliviei, Jeanine Anez 

Jeanine Anez, o senatoare de dreapta, a devenit preşedinte interimar al Boliviei după demisia şi plecarea în exil a preşedintelui Evo Morales, în noiembrie 2019. "Pentru că săptămâna trecută mulţi dintre aceştia au fost testaţi pozitiv la coronavirus, am făcut testul şi este, de asemenea, pozitiv", a precizat preşedinta Boliviei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si