Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, dupa iesirea de la vot: "Se fura cum nu am crezut ca e posibil"

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, duminică, la ieşirea de la vot, că "se fură cum nu a crezut că e posibil" şi că "traiul" actual al românilor se datorează şi faptului că nu s-au gospodărit bine.

Editor: Viorela Precupas duminică 05 iunie 2016 , 16:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Să aibă poporul nostru atâta înţelepciune, atâta dragoste pentru ţară şi pentru fiecare dintre noi ca, punând votul unde trebuie, să alegem pe cei mai gospodari, pe cei mai pricepuţi şi pe cei mai cinstiţi pentru că, dacă o ducem aşa cum o ducem deopotrivă, nu avem un trai mult mai deosebit decât al dumneavoastră, asta este din cauză că nu ne-am gospodărit bine şi am furat fără niciun pic de jenă.

Se fură cum nu am crezut că e posibil. Poate că ploile astea nefericite să ne spele de păcatele astea, să intrăm la urnele de vot cu cele mai bune gânduri, cu cele mai folositoare gânduri pentru noi toţi şi să lăsăm mai deoparte prieteniile, obligaţiile, chiar partidele, dacă partidele nu pun oamenii cei mai buni şi să ni-i alegem noi pe cei care ne vor conduce bine de aici înainte", a declarat Mircea Ionescu Quintus, potrivit Mediafax.

Preşedintele de onoare al PNL a precizat că nu a ratat niciun vot până acum.

"Din '38 nu am pierdut niciun vot, şi când a fost cu mareşalul, şi câte erau pe vremea aceea, şi partidele politice le-am votat, nu am lipsit de la niciun vot.
Şi iată m-am încăpăţanat, deşi mi s-a recomandat să nu ies, să nu lipsesc nici astăzi.(...) Fiecare vot contează. Cu un vot în plus se poate alege un om bun sau un om mai puţin bun. Şi noi avem două voturi. Contează cu cine votăm şi cu cine votăm"
, a precizat Mircea Ionescu Quintus.

Liberalul a votat la şcoala Rareş Vodă din Ploieşti.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si