Preşedintele Klaus Iohannis, ameninţat cu moartea printr-o scrisoare trimisă de un deţinut

Un deţinut de la Penitenciarul Aiud l-a ameninţat cu moartea, printr-o scrisoare, pe preşedintele Klaus Iohannis, care a refuzat să-l graţieze.

Author: E. V. vineri 17 mai 2019 , 14:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bărbatul a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor. Administraţia Prezidenţială a depus o plângere pe numele bărbatului.

Potrivit alba24.ro, Costin Munteanu, condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor şi închis la Penitenciarul Aiud, a cerut o graţiere individuală din partea preşedintelui Klaus Iohannis, însă solicitarea sa a fost respinsă, scrie News. 

Bărbatul a hotărât să îi trimită o scrisoare de ameninţare cu moartea preşedintelui României. Scrisoarea respectivă a fost, însă, semnată de către Costin Munteanu cu numele şi datele altui deţinut încarcerat la Penitenciarul Aiud.

Costin Munteanu a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare cu executare, în luna februarie a anului 2017 de către Curtea de Apel Alba Iulia. Acesta şi-a omorât iubita prin mai multe lovituri cu un corp contondent, în zona capului şi i-a lasat cadavrul să putrezească în apropierea Peşterii Vacii din judeţul Hunedoara.

Administraţia Prezidenţială a formulat o plângere împotriva deţinutului, acesta fiind trimis în judecată pentru ultraj.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si