Presedintele Klaus Iohannis si sotia lui, prezenti la slujba catolica de Paste! "Primiti in suflete Lumina Sfanta si binecuvantarea Floriilor!"

Presedintele Klaus Iohannis si prima doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, au fost prezenti la slujba de la biserica parohiala romano-catolica “Sfanta Treime”, aflata in Piata Mare din centrul istoric al Sibiului.

duminică 01 aprilie 2018 , 10:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Presedintele Klaus Iohannis si prima doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, au fost prezenti la slujba de la biserica parohiala romano-catolica “Sfânta Treime”, aflata în Piata Mare din centrul istoric al Sibiului.
Seful statului este de religie protestanta, dar participa la slujbele de la biserica romano-catolica din Sibiu, avand in vedere ca sotia sa este greco-catolica.

Klaus Iohannis a transmis un mesaj pentru toti romanii, atat pentru cei catolici, care serbeaza Pastele, cat si pentru ortodocsii care sarbatoresc Floriile.

“Sarbatori fericite! Avem dubla sarbatoare: unii sarbatorim acum Invierea – si le doresc ‘Hristos a Inviat!’ – iar multi serbam astazi Floriile si le doresc ‘La multi ani’ si o sarbatoare frumoasa!”, a spus Iohannis la iesirea de la slujba, potrivit AGERPRES.

Pe pagina personala de Facebook, Carmen Iohannis a publicat si ea un mesaj in dreptul unei fotografii.

"Primiti in suflete Lumina Sfanta si binecuvantarea Floriilor!", a scris ea.

 

 

 

 

Sursa: Wowbiz

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si