Preşedintele Parlamentului European: Vocea Alexandrei Măceşanu, care cere în zadar ajutorul, îndurerează nu doar România, ci întreaga Europă

Preşedintele Parlamentului European, David Maria Sassoli, afirmă că vocea Alexandrei Măceşanu care cere în zadar ajutorul la numărul 112, îndurerează nu doar România, ci întreaga Europă.

Author: A.N.C miercuri 07 august 2019 , 16:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sassoli spune că politicile împotriva violenţei la adresa femeilor trebuie să se afle în centrul politicilor europene.

”Vocea Alexandrei Măceşanu, de 15 ani, care cere în zadar ajutor la numărul de urgenţă, îndurerează nu numai România, ci întreaga Europă.

Citeste si: Descoperire halucinantă în curtea lui Gheorghe Dincă: "Poate să fie un fel de cimitir"

Citeste si: Cel puţin 14 morţi şi 145 de răniţi la Kabul, într-un atentat la un comisariat de poliţie

Citeste si: Mobilizare a poliţiştilor din Hunedoara şi Caraş-Severin pentru găsirea unei femei pe care fiul său nu o putea contacta telefonic, însă ea se afla la iubitul cunoscut pe Facebook

Punerea în aplicare a unor politici din ce în ce mai eficiente împotriva uciderii femeilor şi a violenţei împotriva femeilor va trebui să fie o prioritate a acţiunilor politice şi instituţionale europene. În numele Alexandrei şi al tuturor victimelor!”, a scris David Sassoli pe pagina sa de Facebook, distribuind un articol din La Repubblica, în care este şi înregistrarea audio a apelului fetei la 112.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si