"A fost operatiunea din marmaris impotriva mea, doua din garzile mele de corp au fost ucise, daca as mai fi stat 10 minute, as fi fost ucis sau as fi fost capturat", a declarat Erdogan.

Presedintele Recep Tayyip Erdogan se afla cu familia in vacanta. Cu două ore înainte de miezul noptii, oamenii sai de incredere l-au informat ca in Istanbul este in plina desfasurare un puci.

"Eram in Marmaris si in acea noapte pe la zece noaptea ua primit vesti si mi-au spus ce se intampla si am fost informat ca se intampla ceva la Istanbul si Ankara. Am decis sa ne mutam", spune presedintele turc.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pentru ca semnalul televiziunii nationale a fost intrerupt, presedintele s-a adresat poporului prin intermediul retelelor sociale.

"Cei vinovati au fost arestati si vor fi pedepsiti conform legii si viata isi urmeaza cursul. Cei care isi bombardeaza Parlamentul, institutiile statului, impusca oamenii nu pot fi acceptati sub nicio forma", spune el.

290 de oameni si-au pierdut viata in acea noapte de cosmar.
Dar puciul a esuat, pacea si ordinea au fost reinstaurate in Turcia. Situatia a reintrat deja in normal, anunta asociatia oamenilor de faceri turci din Romania.

"In acest moment se afla 35 de mii de romani in Turcia, nimeni nu si-a intrerupt vacanta", a declarat presedintele asociatiei „Intreprinzatori turci mici si mijlocii”.

Autoritatile turce dau asigurari ca niciun turist nu este in pericol. Nici economia Turciei nu a avut de suferit, asa ca partnerii romani nu au niciun motiv de ingrijorare!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si