Când credeam că toate s-au scumpit și nu se poate mai rău de-atât, aflăm că un kilogram de mușchi de vită a ajuns să coste cât jumătate de gram de aur. Comercianții care sunt și producători îl dau la preț astronomic pentru că, spun ei, e o delicatesă care nu se mai găsește pe toate drumurile.
Mușchiul de vită se vinde într-o piață din Capitală cu 148 de lei/kilogram- adică la un preț de șase ori mai mare decât pulpa, ori decât antricotul. Carnea dintre cele mai fragede merită însă toți banii, ne asigură un comerciant.
Carnea de vită costă peste 100 de lei/kilogramul
Nu doar originea dictează prețul. La un alt magazin, care se aprovizionează de la producători, găsim prețuri similiare. Aici mușchiul de vită este ceva mai ieftin, se apropie de suta de lei, dar clienții nu se grăbesc să cumpere. Cei care se apropie de vitrine se gândesc de două ori ce să aleagă înainte să scoată banii din portofel.
A absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, iar ulterior a obținut un master în comunicare digitală.
”Sunt o fire curioasă și dornică de a învăța tot timpul lucruri noi. Printre interesele mele se numără călătoriile, cititul și social media. Întotdeauna mi-a plăcut să scriu și să folosesc cuvintele pentru a transmite mai departe povești oamenilor. De asemenea, îmi place să fiu tot timpul informată, astfel că job-ul de redactor de știri a venit ca o potrivire perfecta”.
Îi place rapiditatea cu care circulă informația în mediul online și adrenalina pe care o oferă o știre de ultimă oră:
”Cred cu tărie că viitorul jurnalismului cuprinde și zona digital”.