Previziuni sumbre lansate de economiști pentru următorii 10 ani. 4 mari catastrofe care amenință omenirea

Omenirea ar putea fi lovită de un ”dezastru major” în următorii 10 ani, consideră economiști din cadrul Deutsche Bank, potrivit Market Watch.

Author: M.A. vineri 26 iunie 2020 , 10:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O echipă de experți condusă de Henry Allen dezvăluie faptul că există o șansă de 33% ca un dezastru major să urmeze după pandemia de coronavirus. Totodată, în următorii 10 ani ne putem aștepta la apariția unei alte pandemii: cea de gripă, în urma căreia analiștii de la Deutsche Bank estimează că vor muri peste 2 milioane de oameni. 

Alte catastrofe prevăzute de analiști mai sunt:  o erupție vulcanică la nivel global, o erupție solară sau chiar declanșarea unui război mondial. 

Citeste si: INS: 382.000 de persoane erau şomere în primul trimestru. Rata şomajului în trimestrul I 2020 a fost de 4,3%

Raportul Deutsche Bank mai arată faptul că dacă intervalul de timp este majorat la 20 de ani, șansele apariției unui alt dezastru major cresc la 56%. 

Cutremurele NU au fost incluse în statistici întrucât sunt considerate evenimente locale. 

Citeste si: Ludovic Orban, anunț important pentru românii care urmează să plece în vacanță în Bulgaria

În ceea ce privește posibilitatea unei erupții solare, acest lucru este de foarte rar discutat: ultimul fenomen de acest gen s-a produs în 1859. Experții Deutsche Bank spun că acest factor este mai probabil decât declanșarea unui război mondial. 

Citeste si: Rezultate BAC 2020. Notele anonimizate sunt publicate în data de 30 iunie

Clienți înstăriți ai Deutsche Bank au început deja să ia măsuri de precauție împotriva unui dezastru major. 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si