Previziuni sumbre pentru sfârșitul anului 2018! Anunțul făcut de celebra prezicătoare, Carmen Harra

Celebra prezicătoare Carmen Harra indică previziuni sumbre pentru ultimele momente din anul 2018 și nu numai.

M.C.B., luni 24 decembrie 2018 , 10:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ea anunță clipe mai puțin fericite pentru români înainte de sărbători.

Harra vorbește în primul rând despre dispariția unor persoane îndelung apreciate de români. ”Vor fi doua sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din permietru și din nefericire este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru”, a prezis faimoasa Carmen Harra.

Românii o cunosc foarte bine pe aceasta prin întâmplările pe care le știe dinainte. Nu de puține ori femeia a anunțat întâmplări teribile sau frumoase experiențe de-a lungul timpului. Iată ce a spus pentru ultimele zile ale lui 2018!

”În 2018 va veni o criză economică. Să ne așteptăm la ea la sfârșitul anului și va fi o criză bruscă și foarte puternică și este consecința faptului că se produc aceste rupturi din punct de vedere politic.”, a declarat Carmen Harra.

De asemenea, femeia a mai făcut declarații și despre politicienii din țară și arcursul lor. ”Doamna Firea intră într-un an karmic în iulie. Prima care este atacată este Kovesi, apoi Firea și apoi Udrea. Am înțeles că Udrea este fugită. O să intre într-o competiție, pentru că este codată cu cifra 4. Este absolut fascinant să vezi că toate trei aparțin aceleiași codificări.

Lupta lor este o luptă pe material, să ajungă, puterea, să se lupte pentru aspectul material al puterii. Dragnea are o perioadă foarte complicată în viața lui. Condamnarea lui nu cred că e acum imediat. Intră și el, nu știu cum s-au nimerit toți oamenii ăștia, există o sincronicitate. Dăncilă și Dragnea au aceeași codificare. Kovesi, Firea și Udrea au aceeași codificare. Nu este întâmplător”, a declarat Carmen Harra.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si