Prima apariţie a lui Ionuţ Dolănescu după ce s-a scris că a murit într-un accident rutier! Cântăreţul de muzică populară îşi salută din SUA prietenii!

Fanii s-au liniştit de tot după prima apariţie a lui Ionuţ Dolănescu după ce s-a scris că a murit.

Author: Matei Vaihan sâmbătă 17 noiembrie 2018 , 10:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

A avut loc prima apariţie a lui Ionuţ Dolănescu după ce s-a scris că a murit. Acum câteva zile, un site a postat un articol cu titlul ”Ionuţ Dolănescu şi Maria Ciobanu au murit azi dimineaţă într-un grav accident rutier”, iar vestea s-a răspândit fulgerător în mediul online.

 

 

 

Prima apariţie a lui Ionuţ Dolănescu după ce s-a scris că a murit. A postat melodia ”Duşmanii mei vor să mor”

Prima reacţie a lui Dolănescu, care se află în SUA, a fost să posteze pe pagina sa de facebook o melodie, interpretată de el, cu titlul ”Duşmanii mei vor să mor”. Postarea a fost distribuită de fani, liniştiţi că artistul şi mama lui sunt bine.( vezi cum l-a jignit Ionuţ pe fratele său Dragoş)

Prima apariţie a lui Ionuţ Dolănescu după ce s-a scris că a murit:" Mulţumim pentru gândurile bune trimise"

Admiratorii au fost martori la prima apariţie a lui Ionuţ Dolănescu după ce s-a scris că a murit. Acesta a postat recent o fotografie din America, alături de soţia sa, Doiniţa, şi a transmis: „Bună dimineaţa prietenilor noştri. Mulţumim pentru gândurile bune trimise. Vă dorim o zi binecuvântată!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si