Cu șampanie și multă veselie, așa a fost primită Stana Stepanescu de Armin Nicoară și soția lui, Claudia Puican, care au invitat-o să sărbătorească succesul colaborării lor. 

Citește și: Armin Nicoară a făcut dezvăluiri impresionante, duminică, la Kanal D2, la “În oglindă”. “Acea imagine nu pot să o șterg vreodată din suflet!”

Prima colaborare dintre Armin Nicoară și Stana Stepanescu este un mare succes

Armin Nicoară și Stana Stepanescu au reușit în mai puțin de o săptămână de la lansarea piesei ”Viața mea” să strângă peste un milion de vizualizări și mult râvnitul locul 1 în trending pe Youtube.

Armin Nicoară: ”Am fost cei mai ascultați, ne bucurăm, regina Banatului. Cea mai bună voce din Banat, Stana Stepanescu.”

Stana Stepanescu: ”Am repetat mult în Punta Cana, în vacanța de unde a pornit colaborarea noastră.”

Și dacă tot au colaborat bine din punct de vedere muzical, Armin a invitat-o pe Stana Stepanescu să-l ajute și la grătar și să pregătească friptura pentru invitații la petrecerea din curte.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Odata friptura gata pusă pe platou, cei doi artiști au mers la masă unde îi așteptau familia și cei mai apropiați prieteni. Astfel au dat startul sărbătorii.

Puiu Codreanu, artist: ”Mă bucur că ei duc steagul mai departe, pe vremea mea nu erau platforme să poți să clasifici, poate doar o zi am fost și eu numărul 1.”

Lăzărică Imbrescu, artist: ”Înseamnă că sunt acolo unde trebuie, mă bucur pentru ei.

A ajuns locul 1 și cineva din Banat.”

Stana Stepanescu: ”Pentru mine este o mare realizare și le mulțumesc celor ce m-au susținut. Soțul meu a fost cel care m-a susținut și m-a împins de la spate, hai să ce vedem ce va fi.”

Și pentru Armin Nicoară cea mai mare susținere a venit din partea soției sale, Claudia Puican care este foarte mândră de realizările lui.

Claudia Puican, soția lui Armin: ”Și cu multe alte soliste a avut succes și mă bucur pentru el.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si