Nu de putine ori Donald Trump, presedintele Statelor Unite, si sotia lui, Melania, au fost protagonistii unor momente stanjenitoare, iar asta a atras atentia multora. Daca inainte sa se mute la Casa Alba, cei doi erau mult mai... "apropiati", acum lucrurile stau cu totul altfel.

Ultima aparitie a celor doi pe aeroportul din Florida a alimentat speculatiile despre starea casniciei lor.

Melania Trump a afisat un comportament rece fata de sotul ei, ignorandu-l total dupa aterizarea avionului prezidential. In timp ce Donald Trump isi face timp pentru a saluta presa, aceasta trece pe langa el si se indreapta spre masina. Gestul Primei Doamne a intensificat speculatiile privind o ruptura intre ea si presedinte, si asta in urma informatiilor aparute in presa americana cum ca Trump ar fi avut o aventura cu un star din filmele pentru adulti, in urma cu 12 ani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Totusi, comportamentul rece al Melaniei Trump fata de sotul ei e de mai mult timp.

Primele indicii au fost vazute chiar in ziua investirii acestuia in functia de presedinte al Statelor Unite. Melania i-a zambit, l-a aplaudat, dar la un moment dat chipul ei a trecut de la zambet la incruntare.

Un alt moment surprins de presa a avut loc pe aeroportul din Tel Aviv. Donald Trump a intins mana spre sotia sa, insa Melania l-a lovit peste mana, refuzand gestul presedintelui.
Presa de peste ocean precizeaza ca totul ar fi din cauza comportamentului lui Trump.

Faptul ca acesta nu mai este un adept al gesturilor de politete, precum tinutul usii, deschisul portierei si faptul ca merge mereu inaintea ei, o deranjeaza pe aceasta.

Se pare ca si Prima doamna a Poloniei are aceeasi problema in a da mana cu Donald Trump. In timpul unei vizite oficiale, dupa ce Trump a dat mana cu presedintele Poloniei, Prima Doamna s-a indreptat spre Melania pentru a face acelasi lucru, ignorand complet mana intinsa a presedintelui american. Donald Trump a ramas uimit de situatie, insa in cele din urma aceasta s-a intors pentru a da mana cu liderul de la Casa Alba.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si