UPDATE: Yanis purta doar o pereche de chiloti si sosete in momentul in care a fost gasit mort la cateva sute de metri de casa in care locuia, scrie The Sun.

Se pare ca tatal sau vitreg l-a pus pe baiat sa alerge dezbracat cateva sute de metri, in toiul noptii, ca pedeaspsa pentru ca a facut pipi pe el in pat.

Autopsia a relevat faptul ca micutul suferise un stop cardiac, un traumatism la cap si avea nasul spart.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tragedia a avut loc in nordul Frantei, iar baietelul, care a fost gasit pe strada doar in lenjerie intima, a suferit un stop cardiac, scrie Metro.

Tatal copilului (30 de ani) si mama acestuia (20) au fost arestati. Se pare ca acestia l-au pedepsit pe baiat pentru ca facuse pipi in pat. Anchetatorii au descoperit pe corpul micutului urme de lovituri. Acesta a fost agresat fizic inainte sa moara.

Sursa foto: FACEBOOK

Tragedia a avut loc in nordul Frantei, iar baietelul, care a fost gasit pe strada doar in lenjerie intima, a suferit un stop cardiac, scrie Metro.
Tatal copilului (30 de ani) si mama acestuia (20) au fost arestati. Se pare ca acestia l-au pedepsit pe baiat pentru ca facuse pipi in pat. Anchetaorii au descoperit pe corpul micutului urme de lovituri. Se pare ca acesta a fost agresat fizic inainte sa moara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si