Femeia se numeste Alexandra Braunstein, din localitatea ilfoveana Branesti, si avea trei fetite- Georgiana Mihaela, in varsta de zece ani, Ana Maria, de opt ani, si Andreea Nicoleta in varsta de trei ani.

Potrivit anchetatorilor, femeia scria in biletul de adio gasit in buzunar ca ii pare foarte rau, dar ca nu mai poate suporta. De asemenea, din primele informatii a reiesit ca femeia era insarcinata.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 Mecanicul care conducea locomotiva trenului implicat in accident povesteste ca femeia si copiii au aparut din padure si, in pofida avertizarilor sonore, s-au aruncat in fata trenului.

intrebat daca a apucat sa-i avertizeze, daca a claxonat, mecanicul locomotivei a raspuns: "Bineinteles ca i-am claxonat. Au iesit din padure direct in fata mea. Ce sa fac?". El a povestit, conform imaginilor difuzate de Antena 3, ca femeia avea un copil in brate, iar pe ceilalti doi ii tinea de mana si s-au aruncat toti in fata locomotivei.

Mama femeii le-a declarat anchetatorilor ca aceasta suferea de depresie si a fost internata in trecut de doua ori la Spitalul de Psihiatrie Obregia pentru tratament si ca urma sa fie dusa din nou la spital.

Tot mama tinerei a spus ca aceasta nu isi dorea si al patrulea copil. Sotul acesteia ar fi fost singurul care lucra si aducea un venit, iar alte voci afirma ca cei doi soti se certau, barbatul devenind gelos dupa ce ar fi gasit niste jurnale ale femeii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si