Prima imagine de la funeraliile Regelui Mihai! Casa Regala a facut totul public

Prima imagine de la funeraliile Regelui Mihai a fost data publicitatii chiar de Casa Regala.

Author: A.S. Webeditor: I. I. miercuri 06 decembrie 2017 , 12:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Casa Regala a publicat pe pagina oficiala de Instagram prima fotografie de la funeraliile Regelui Mihai. Imaginea este insotita de un mesaj in care sunt prezentate persoanele care i-au fost la capatai Majestatii Sale si s-au rugat pentru odihna vesnica a acestuia.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Misha a rămas cu traume după mariajul cu Connect-R! Abia acum s-a spus tot adevărul despre divorțul lor:- wowbiz.ro

”Aseara, 5 decembrie 2017, la resedinta regala privata de la Aubonne (Elvetia), a fost rostita prima rugaciune de catre IPS Mitropolitul Iosif, asistat de un preot ortodox de la Mitropolia Europei Occidentale si de patru maici. Au fost prezenti Margareta Custodele Coroanei, Principele Radu si Principesa Maria. 

Vor fi rostite rugaciuni in fiecare seara la resedinta regala, pana duminica, 10 decembrie 2017. #regelemihai #margaretacustodele coroanei #romaniaregala #principeleradu #principesamaria #mitropolituliosif”, este mesajul care insoteste imaginea de la funeraliile Regelui Mihai, facuta publica de reprezentantii Casei Regale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si