Prima zi de scoala: cum sarbatoreste Google prima zi de scoala
IT&C

Prima zi de scoala: cum sarbatoreste Google prima zi de scoala

Petru Luca
10 sep 2018

Prima zi de scoala este sarvatorita cum se cuvine de Google.

Pe prima pagină, Google sărbătoreşte prima zi de şcoală în România cu un doodle special. Logoul motorului de căutare a fost reinterpretat şi acum scrie „Google” sub o carte, nişte caiete, creioane şi pixuri, dar şi un calculator şi un glob. Nu lipsesc elemente din matematică, atât aritmetică, cât şi geometrie.

Prima zi de scoala: cum sarbatoreste Google prima zi de scoala. In Romania, anul scolar se desfasoara intre 10 septembrie si 14 iunie

In ceea ce priveşte anul şcolar, Ministerul Educaţiei a decis ca acesta să se desfăşoare între 10 septembrie, cu prima zi de şcoală, şi 14 iunie. Are 168 de zile cu 34 de săptămâni. Primul semestrul se desfăşoară între 10 septembrie şi 1 februarie, iar cel de-al doilea începe pe 11 februarie şi se termină pe 14 iunie.

Prima zi de şcoală începe însă cu gândul la vacanţă. Astfel, acestea vor fi structurate după cum urmează: vacanţa de iarnă: 22 decembrie 2018 – 13 ianuarie 2019, vacanţa intersemestrială: 2 – 10 februarie 2019, vacanţa de primăvară: 20 aprilie – 5 mai şi vacanţa de vară: 15 iunie – 15 septembrie.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook