Romania va fi invadata in aceasta vara de masinute Google! De ce se intampla acest lucru?

In aceasta vara, cei de la Google Street View au decis sa isi trimita masinile in Romania pentru a actualiza imaginile locale din Google Maps. De data aceasta ei se vor concentra pe fotografierea soselelor si drumurilor care leaga localitatile.

C.I.P., luni 18 iunie 2018 , 13:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Masinutele google voir porni prin tara pe 25 iunie si se vor plimba la noi timp de doua luni.

Serviciul Street View este un serviciu oferit de Google Maps si este disponibil in 85 de tari de pe tot globul, inclusiv in Artica si Antartica. Aici, cei interesati, pot vedea imagini la 360 de grade din diverse locuri din lume, pot vedea soselele, orasele si chiar locurile cu incarcatura istorica.

Acest serviciu este disponibil in Romania din 2010, atunci cand imagini din cele mai importante orase din Romania au fost postate pe Google Street View. Abia in 2012 s-a realizat acoperirea la nivelul intregii tari, atunci cand au fost prelucrate imagini de pe 40.000 de kilometri de drumuri, 39 de orase si sute de obiective turistice.

De asemenea, in aceasta perioada se desfasoara preluarea de imagini Street View din Delta Dunarii, proiect derulat in colaborare cu organizatia World Wide Fund Romania.

TAGURI
Google
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si