Primaria a inceput sa caute investitori pentru doua parcari subterane in centrul Capitalei

Primaria Capitalei a initiat procedura de selctie a unor investitori care sa construiasca doua parcari subterane in Piata Dorobanti si Piata Waler Maracineanu din Capitala, in urmatorii doi ani, cu fonduri proprii. Acestea ar urma sa isi recupereze banii dupa inaugurarea parcarilor, in urmatorii 50 de ani.

A.C., duminică 22 mai 2016 , 15:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Procedurile de licitatie au fost declansate anbia acum, desi cele doua proiecte au fost aprobate de Consiliul General al Municipiului Bucuresti inca din 2010. Costul de constructie al acestora a fost estimat la peste 8 milioane de euro pentru fiecare proiect in parte, relateaza profit.ro.

Parcarea din Piata Dorobanti ar urma sa puna la dispozitia bucurestenilor cel putin 254 de locuri, iar cea din Piata Walter Maracineanu va avea minim 241 de locuri.

Constructia acestor parcari face parte dintr-un plan mai amplu al Primariei, urmand ca astfel de lucari sa aiba loc si in Piata Dorobanti, Piata Presei Libere, Piata Alba Iulia, Edgar Quinet, Esplanada Gara Băneasa, Piata Charles de Gaulle şi Piata Revolutiei.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si