Primaria Cluj-Napoca a platit 55 de mii de euro pe 2 chioscuri. Nimeni nu intelege cum pot sa coste cat un apartament de lux

55.000 de euro. Aceasta este suma pe care a platit-o Primaria Cluj Napoca pentru doua chioscuri de unde turistii vor putea cumpara ziare, carti si flori. Oamenii apreciaza ca se modernizeaza centrul orasului, dar nimeni nu intelege cum pot arata chioscurile care valoreaza cat un apartament de lux.

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D luni 06 martie 2017 , 19:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu sunt cum mult diferite de cele, ingropate sub gazete, ale americanilor. Ceva mai modeste sunt ale vecinilor bulgari. Cum vor arata, oare, noile chioscuri cu care clujenii se vor lauda de-acum?

-Cum sa fie? Sunt suflate in aur? Asa ziceti? Pai cum daca sunt asa scumpe...?

- 55 000 de euro e greu sa-i numeri, d'apoi sa-i faci si sa-i dai acolo! 12:01

Cat o garsoniera in buricul orasului costa cele doua chioscuri de ziare care vor infrumuseta centrul! Ce au special nimeni nu stie!

-Pai cum poate sa arate un chiosc? Mai mare de doi metri pe doi nu o sa fie. Pai cu 55 000 de euro fac o casa cat asta de mare cu doua nivele.

-Faceau doua apartamente la doi amarati, ca chioscuri sunt destule aici.

"Bijuteriile" care starnesc curiozitatea omului de rand fac parte din oferta constructorului care a castigat licitatia organizata de primaria din Cluj pentru modernizarea centrului. Chioscurile cu ziare, carti si flori vor fi amplasate pe noua pietonala... Deloc piperata la pret, spun cumparatorii!

Oana Buzatu- purtator de cuvant Primaria Cluj Napoca: Felul in care constructorul si-a structurat pretul pentru a ajunge la o oferta mai buna si este pana la urma problema constructorului.

Pe noi ne intereseaza ca vom avea o piata cu toate dotarile necesare in pretul cel mai scazut.

Noua piata centrala a Clujului va fi inaugurata de Zilele Orasului.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si