Șantaj sexual la o primărie din Moldova. O primăriță și-a făcut iubitul viceprimar, după ce acesta a amenințat-o că trimite partidului filmulețe intime cu ea, informează Libertatea.ro.

Citeste si: Alexandra, amanta preotului din Iași, a cerut ordin de protecție împotriva soțului

Iubitul femeii este om de afaceri dintr-un județ din Moldova. El a ajuns viceprimarul unei comune la alegerile locale din 2020, după ce a șantajat-o pe primărița cu care avea o relație extraconjugală.

Scandalul sexual din primărie, pe masa DNA

Femeia a continuat relația, dar l-a reclamat pe bărbat procurorilor anul trecut, după ce acesta i-a cerut banii cheltuiți cu ea de-a lungul celor cinci ani de relație. În caz contrar, amenința că va trimite filmulețe intime cu ea șefilor de partid.

Citeste si: Povestea inedită a interlopului care s-a căsătorit cu una dintre fiicele Elenei Merișoreanu. A fost urmărit internațional

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În plângerea înaintată în acest an procurorilor DNA, primărița a recunoscut că a avut o relație cu viceprimarul începând cu anul 2016.

Fotografiile intime, mărul discordiei între amanți

În cei cinci ani de relație primărița i-a transmis bărbatului diverse fotografii intime. În plus, acesta o filma fără să știe în momentele de intimitate.

Citeste si: Scandal după moartea lui "Guru din Apuseni". Ce se va întâmpla cu averea lui Adi de la Brad

În luna august 2021, când a decis să pună capăt relației, amândoi având familii, viceprimarul a început să o șantajeze, amenințând că va trimite fotografiile și înregistrările compromițătoare atât familiei, cât și șefilor din partid.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost revocat din funcția de viceprimar și a fost exclus din partidul pe listele căruia a fost ales consilier local. El a fost trimis în judecată pentru șantaj și acces ilegal la un sistem informatic și este judecat sub control judiciar. Detalii despre caz aici.

Primar acuzat că și-a hărțuit sexual propria nepoată 

Un alt scandal cu tentă sexuală a avut loc recent într-o primărie din județul Argeș. Primarul orașului Călimănești- Mihai Georgescu a fost pus sub control judiciar, fiind acuzat că și-a hărțuit sexual propria nepoată.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

După ce a fost adus în cătușe la mandat, edilul a fost lăsat să plece acasă. Acesta nu mai are dreptul de a-și exercita funcția și nici să părăsească localitatea.

Primarul din Argeș susține că este nevinovat. Cu toate acestea, primarul a fost înregistrat exact în momentul în care îi cerea fetei să întrețină relații sexuale, ca să o angajeze la cabinetul său.   


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si