Primele declarații ale medicului fals de la Spitalul Județean Ilfov: "Mi-e teamă pentru viața mea!"

Raluca Bîrsan, medicul ginecolog acuzat că a profesat timp de 10 ani cu o diploma falsă a declarat că îi este frică să nu fie atacată.

G.S., joi 14 februarie 2019 , 10:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Persoana momentului în acest moment în România, Raluca Bîrsan, crede că i s-au încălcat drepturile și se teme pentru propria viață. Femeia acuzată că a practicat timp de 10 ani meseria de ginecolog chiar dacă nu are studii a oferit primele declarații pentru EVZ.

Citeste si: Psihologii i-au facut profilul Ralucai Barsan, medicul ginecolog fals care timp de 10 ani a tratat pacienti fara vreo pregatire specifica! Ce au descoperit la EA! ULUITOR!

"E incredibil ce mi se întâmplă... Televiziunile sunt în fața porții... Mi s-au încălcat toate drepturile... Mi s-au făcut publice toate datele... I-am dat în judecată pe toți, pe penal. Și pe Tolontan, cu ziarul Libertatea cu tot, și Colegiul Medicilor și UMF-ul... Mi s-a dat inclusiv adresa. Mă amenință foștii pacienți. Acum, mă aștept să mi se intre în casă și să mi se dea în cap. Nici până la magazin nu pot să ies. Sunt și eu om, nu? Ceea ce mi se întâmplă este hărțuire!", a declarat Raluca Bîrsan.

Citeste si: Decizie de ultimă oră luată de Tribunalul București în privința medicului fals Matteo Politi

 

Citește interviul integral AICI

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si