Primele declarații ale Vivianei, iubita lui Cornel Galeș, la aflarea veștii tragice

Viviana, iubita artistului Cornel Galeș este în stare de șoc.

Author: K.B. duminică 01 decembrie 2019 , 17:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Contactată de WOWbiz.ro, Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș, a recunoscut că trece prin momente cât se poate de dificile.
”Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc.

Voi pleca, mâine, de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație în Spania”, a spus, în exclusivitate, Viviana pentru Wowbiz.ro.

Citeste si: Nelson Mondialu, mesaj tranșant pentru fiul său, Livian, concurent la Puterea Dragostei: Părăsește emisiunea sau o părăsesc pe maică-ta!

Citeste si: Povestea halucinantă a unui taximetrist din Giurgiu. A fost plătit de o mireasă cu verighetă în loc de bani apoi a urmat blestemul

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină

Citeste si: Dezlegare la pește, luni 2 decembrie- sărbătoare mare pentru românii de pretutindeni

Vestea tragică a zilei. Cornel Galeș ar fi murit în accident de mașină în Spania.

Vestea tragică a confirmat-o nașa de cununie al lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete.


"Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania că Cornel Galeș a avut un accident și e mort. Tu știi ceva, a mai confirmat o prietenă", a spus nașa lui Cornel Galeș într-un comentariu pe Facebook.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si