Primele declarații! Soții Șărămăt, în stare de șoc după ce Sorina le-a cerut să nu mai spună prostii: "Se vede de la o poștă că filmarea e o făcătură" EXCLUSIV

Mariana și Vasile Șărămăt sunt în stare de șoc de când au văzut filmarea cu Sorina din America. În clipul respectiv, fata care a ajuns peste Ocean în sânul familiei Săcărin spune că este foarte fericită acolo și le transmite un mesaj asistenților maternali care vor ajunge din nou în instanță pentru anularea adopției sale.

Author: Petru Luca R.L. joi 14 noiembrie 2019 , 14:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mariana și Vasile Șărămăt sunt convinși că Sorina a fost forțată să recite un text scris de soții Săcărin.

Într-un clip postat pe Facebook, Adelina, "sora" Sorinei, plânge în hohote și susține același lucru: fetița a fost pusă să spună cât de bine îi este în America.

WOWbiz.ro a stat de vorbă cu Vasile Șărămăt despre clipul în care Sorina li se adresează și le spune să nu mai vorbească "prostii".

"Am văzut și noi filmarea aceea, se vede de la o poștă că e o făcătură, au pus-o pe Sorina să spună așa ceva ce nici un om mare n-ar putea să spună... Cum ar putea vreodată fata noastră sa ne spună nouă "doamnă și domnule Șărămăt", când noi am crescut-o și o iubim ca pe ochii din cap?! Este evident că familia Săcărin se teme de rezultatul procesului redeschis la Tribunalul București

privind anularea adopției și că încearcă astfel să ne determine să renunțăm la demersurile noastre în justiție. Mesajul e simplu: "Nu mai continuați cu procesul și dezvăluirile și poate vine Sorina în vizită pe la voi". Nu o sa meargă cu noi, noi mergem înainte cu Dumnezeu și cu încredere în justiție. Sorina e fata noastră și nădăjduim că se va întoarce în familia noastră, unde a fost fericită", a declarat Vasile Șărămăt în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Mesajul Sorinei pentru familia Șărămăt

Sorina apare într-un clip în care povestește că este fericită în sânul familiei adoptive.

„Doamna şi domnul Mariana şi Vasile Şărămăt,
Mulţumesc că m-aţi crescut până la 8 ani. Sunt bine în familia asta, ei mă iubesc, şi eu pe ei îi iubesc. Mă îngrijesc, îmi dau de mâncare, am haine, mă îmbrac frumos, profesoarele la şcoală sunt foarte drăguţe, şcoala e foarte bine, fac pian, fac înot, fac gimnastică, îi iubesc pe ei şi ei pe mine.

 

Mă cheamă şi pe mine Săcărin şi vă rog să nu mai ziceţi prostii. Dacă nu mai ziceţi prostii, o să venim la voi în România, în vizită“, spunea Sorina în videoclipul trimis din America.

 

Fiica soților Șărămăt, prima reacție după ce a apărut filmarea cu Sorina! Adelina plânge în hohote

 

"Domnilor Săcărin, să știți că tocmai am primit videoclipul Sorinei! Să știți: Sunteți niște... nu știu cum să vă numesc, că nu sunteți oameni! Ce spune Sorina în videoclipul ăla este o minciună. Se vede că a învățat totul ca pe o poezie și mai stă să se gândească dacă este adevărat. Stați liniștiți, dacă mai e dreptate în România, veți plăti scump. Traumatizați fata de 5 luni de zile! Nu o să renunțăm!  Orice am primi! Până nu dăm ochi în ochi cu Sorina, nu o să renunțăm!

Sunt niște texte învățate, o poezie proastă scrisă de voi! Nu o să credem o clipă! Sorina le-a spus domnul și doamna Șărămăt... O aberație! Cu siguranță Sorina vrea cu siguranță să vină la mami și la tati. Ce i-ați mai promis? Că, dacă face videoclipul acela, o veți lăsa să vorbească cu noi? Nu sunteți oameni!", declară și Adelina plângând în hohote.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si