Mădălina Predoi a stat de vorbă cu WOWbiz.ro pe aeroportul din Santo Domingo, câteva ore după ce şi-a luat adio de la aventura Exatlon.

Primele imagini cu Faimoasa Mădălina Predoi, în Republica Dominicană, după ieşirea de la Exatlon

WOWbiz.ro: Bună seara, Mădălina, eşti în aeroport, aştepţi să decolezi către România... Ce ai să le spui acum cititorilor WOWbiz.ro? Vreau să vorbeşti puţin şi de experienţa Exatlon.

Cum a fost?

Mădălina Predoi: Experienţa Exatlon a fost extraordinară. Mi-aş fi dorit să dureze puţin mai mult pentru mine. Am avut un timp scurt, doar o lună şi puţin, Poate cu altă ocazie o să reuşesc să demonstrez mai mult şi să mă bucur mai mult de ce a însemnat cu adevărat Exatlon.
Oricine are de învăţat din această experienţă. Pentru mine a fost WOW şi este. Ce pot să spun e că sunt foarte mulţumită.

Primele imagini cu Faimoasa Mădălina Predoi, în Republica Dominicană, după ieşirea de la Exatlon

WOWbiz.ro: Ai să transmiţi un mesaj fanilor WOWbiz.ro şi fanilor Exatlon?
Mădălina Predoi: Da, vreau să le transmit celor care m-au susţinut că le mulţumesc din suflet că au fost alături de mine, că i-am simţit când mi-a fost greu că mă susţin.

O să-i rog să se antreneze în continuare cu mine pentru că o să vin acasă şi am multe proiecte frumoase pentru oamenii din România şi abia aştept să văd ce ne rezervă viitorul. Şi nu uitaţi să citiţi WOWbiz.ro, am auzit că sunt nişte ştiri super acolo, o să le citesc şi eu când ajung acasă!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Reporter: Metin Molagean


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si