În urmă cu mai bine de o săptămână, Kamara și-a operat băiețelul. În vârstă de doar cinci anișori, micuțul Leon suferă din naștere de paralizie cerebrală, astfel că, are nevoie de o serie de intervenții chirurgicale, tratamente și kinetoterapie pentru ca, într-o bună zi, el să fie un copil normal, subiect prezentat în premieră de WOWbiz.ro

”Leon se simte foarte bine.

Operația a decurs bine, urmează, deocamdată, zece zile de kinetoterapie, fizioterapie și injecții în mușchi. Astea vor fi făcute timp de șase luni. La finele lunii mai, va mai face un transplant … Stăm aici până pe 2 iunie. Vom ști atunci cum evoluează… Lui Leon i se mai administrează, injectabil, toxină botulinică, este pentru relaxarea mușchilor, ca să lucreze mai bine la kineto. Va continua tratamentul la București. Va mai suferi încă patru operații, iar la final, i se va face rizotomie dorsală, care va încununa, ca să zic așa, tot tratamentul. Va trebui să poarte o lungă perioadă niște ghetuțe”, a declarat Kamara pentru Cancan după intervenția din Turcia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

 

Kamara și-a operat fiul! ” Este un luptător”

După ce Kamara și-a operat fiul, cântărețul a dat o fugă până în România. Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe stradă, la orele serii, în compania unui cuplu de prieteni, tocmai când se pregătea să ia un taxi. Artistul era vădit afectat și nu schița nici măcar un zâmbet, semn că gândul îi era în altă parte, mai exact la Istanbul, la Leon.

”A fost încăpățânat după intervenție! Eu spun că e superpozitiv! Este un luptător, iar eu trebuie să fiu numai lângă el!”, au fost cuvintele vedetei despre fiul său.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si