Primele imagini cu piromanul care a incendiat opt masini in Bucuresti. Cine este barbatul

Politia Capitalei a publicat imaginile cu barbatul care a incendiat opt masini in Bucuresti.

Author: M. P. joi 05 aprilie 2018 , 16:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Politia Capitalei solicita sprijin pentru identificarea barbatului din imagini, principal suspect in comiterea infractiunii de distrugere calificata prin incendiere, savarsita la data de 31 martie/01 aprilie a.c., pe raza Sectorului 1, opt autoturisme fiind distruse. Cei care il recunosc si pot oferi informatii sunt rugati sa anunte la telefon 021/222.41.58

Sectia 4 Politie, cea mai apropiata unitate de politie sau sa apeleze numarul unic de urgenta 112”, precizeaza Politia intr-un comunicat.

Pompierii au descoperit ca piromanul a dat cele trei lovituri de proportii dupa un plan atent studiat: a pus carpe imbibate cu benzina sub rotile masinilor. S-a asigurat ca vehiculele iau foc, dar si-a lasat si timp sa dispara pana izbucneste valvataia.

 

Primul incendiu a fost anuntat la 112 in jurul orei 23.00,

pe strada Gala Galaction, unde au fost gasite trei autoturisme care ardeau cu flacara, iar cel de-al patrulea era doar afectat de caldura degajata.

In scurt timp, a fost anuntat un incendiu similar in strada Petru Rares, unde a fost identificat un autoturism distrus in proportie semnificativa, iar cel de-al doilea era afectat in partea frontala.

Cel de-al treilea incendiu s-a produs in strada Nicolae Ionescu, la doua autoturisme care ardeau cu flacara, pe o suprafata de peste 80% din caroserie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si