Tanara a ajuns vineri seara la Spitalul Floreasca unde a ramas internata. Imaginile surprinse cu bataie au oripilat opinia publica si au facut inconjurul internetului.

Desi initial se anuntase ca tanara ar fi suferit o fractura la coloana, medicii au declarat ca a suferit cateva traumatisme, dar nu ii pun viata in pericol.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Dupa ce imaginile cu jandarmerita batuta au fost facute publice, un fotograf a recunoscut-o si a povestit pe pagina sa de socializare ce i-a spus tanara inainte de incident.

”Ieri in Piata Victoriei am avut o conversatie cu fata asta frumoasa care a fost foarte amabila, a vorbit tare frumos cu mine si care la sfarsit m-a intrebat razand daca a iesit bine in fotografiile pe care i le-am facut. Sper din tot sufletul ca nu este vorba despre ea in bataia animalică de azi-noapte, desi din filmari asa pare… Gandul asta ma infioara.

As vrea sa comentaţi cei care ati fost mai aproape, care o stiti, la ce spital este”, a scris fotograful Dan Bujor Dragomir pe pagina lui de Facebook imediat dupa ce au aparut pozele cu tanara batuta.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si