Primele imagini cu trupul neînsufleţit al lui Cornel Galeș! A fost adus în țară în urmă cu puțin timp

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș a fost adus în țară în sicriu de zinc, iar jurnaliștii WOWbiz.ro au IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE de la Aeroportul Henri Coandă.

Author: Calin Perian Radu Constantin marți 10 decembrie 2019 , 17:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

UPDATE 18.30:

 Sicriul în care se află trupul lui Cornel Gales are pe el, lipită cu o bandă adezivă, o cheie aurie. Cei prezenți în capelă, în aceste momente, s-au întrebat despre ce este vorba. Ei bine, decedatul a fost transportat cu aeronava într-un sicriu de zinc, conform legii. Sicriul din zinc este învelit într-o rășină specială care are aspectul unui sicriu obisnuit.

Pe acest sicriu este lipită cheia care, mâine, le va permite celor ce vor să îi aducă un ultim omagiu lui Galeș să îl vadă pentru ultima oară. Cum va fi posibil acest lucru? Printr-o fereastră. Atât sicriul din rășină, cât și cel din zinc din interior au câte o fereastră. Iar cheia este cea care... o deschide pe prima.

UPDATE 18.20:  Coșciugul cu trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș a ajuns la capela la care va zăbovi până în ziua înmormântării. În curând, părintele Grigore Mazilescu, duhovnicul Ilenei Ciuculete și al lui Cornel va oficia sfânta slujbă a stâlpilor.

Capela este situată undeva în Chitila, iar alături de bărbatul care își doarme somnul de veci se află doar Viviana. Nu familie, nu prieteni, nimeni. Doar câțiva colegi, dar și, desigur, Viviana, au trimis coroane de flori la capelă.

UPDATE 17.30: Trupul neânsuflețit al lui Cornel Galeș a fost adus în țară în sicriu de zinc, iar jurnaliștii WOWbiz.ro

au IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE de la Aeroportul Henri Coandă. Sicriul a sosit din Spania cu un avion de linie, scos prin subsol si transportat spre dric cu o motostivuitoare. Viviana, fosta parteneră de viață a lui Gales s-a ocupat de toate formalitățile necesare aducerii trupului în țară, dar și cele necesare preluării de la aeroport de către firma de pompe funebre. Trupul va fi depus la o capelă.

În exclusivitate pentru WOWbiz.ro,

Alexandra, Sasha pentru cei apropiați, a ținut să lămurească lucruruile cu privire la ce s-a petrecut cu Cornel Galeș din ziua accidentului până în momentul repatrierii lui.

Citeste si: Cornel Galeș nu are liniște nici după moarte! Fostul soț al Ilenei Ciuculete, citat azi la tribunal EXCLUSIV

Citeste si: El e duhovnicul lui Cornel Galeş, pe care impresarul îl vizita pentru liniştea sa sufletească! Preotul Grigore Mazilescu va oficia slujba de înmormântare, aşa cum a făcut şi pentru Ileana Ciuculete!

Citeste

si: După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a iubit enorm doar Rapidul! Bărbatul era fan împătimit al giuleștenilor

”În primul și în primul rând, mama nu l-a văzut la morgă. Nefiind rudă, el nu putea fi luat de acolo decât de o rudă primară. Repatrierea se face prin firma de pompe funebre, mama nu putea să intervină absolut deloc. Mama a reușit însă să îl vadă pentru că, la insistențele ei, l-au descoperit câteva minute, după ce a fost îmbrăcat de firma de pompe funebre. În niciun caz nu l-a văzut dezbrăcat sau alte asemenea bazaconii. Faţa lui era reconstruită, el era îmbrăcat în hainele în care urmează să fie înmormântat”, ne-a explicat Sasha, fiica Vivianei.

Mai mult decât atât, ea ne-a explicat și circumstanțele producerii accidentului. ”El nu era la volan, stătea în spate, pe mijloc și a zburat prin panoramă și nimeni altcineva nu a fost rănit, nu e vorba, așa cum a apărut în presă, de cineva care să fie în comă, sau altceva.(...) Pe data de 1 decembrie am aflat noi că a murit... Dar, de fapt, el a murit pe data de 30 noiembrie, pe la ora 18.00, ora Spaniei... El se reîntorcea de la restaurant când s-a produs accidentul, iar explicația pentru prezența lui pe Whatsapp din noaptea de 1 decembrie este una simplă. În momemntul în care Poliția a sunat suspectul, adică cel care conducea mașina li s-a răspuns că pe el nu îl interesează și că el nu poate să îi ajute cu detalii și că cel mai bine ar fi să caute polițiștii la el în agendă. Atunci polițiștii au intrat în agenda lui telefonică și prin mesajele lui, iar asta este singura explicație, e chiar una logică”, a mai explicat Sasha.

”Cornel Galeș va fi adus cu avionul, în sicriu sudat”

În altă ordine de idei, Sasha, fiica Vivianei, ne-a explicat și cum se face repatrierea trupului neînsuflețit al lui Cornel Galeș. ”Va fi adus cu avionul, nu există altă modalitate, cel puțin din Spania. Cornel Galeș va fi adus cu avionul, în sicriu sudat. Repatrierea lui Cornel a fost făcută pe numele mamei mele. O rudă de gradul I ar fi fost nevoie pentru a identifica lucrurile pe care le avea asupra lui în momentul accidentului. Noi am încercat să o găsim pe fata lui, dar nu am putut vorbi cu ea. Apoi nu ne-a mai căutat... Dacă voia să dea de mama, nu era greu, sigur a aflat că el a murit... Prietenii lui, care spuneau că fac nu știu ce cheta, nu ne-au contactat, sunau doar ca să mai afle tot felul de informații... Oricum, vă pot spune că, mama, când a aflat ce s-a întâmplat cu Cornel Galeș, era în stare de șoc. M-a luat pe mine și pe logodnicul meu și am plecat de urgență în Spania, cu escală la Londra...”, spune Sasha.

 

Probleme cu înmormântarea lui Cornel Galeș

Conform declarațiilor fiicei Vivianei, fosta iubită a lui Cornelș Galeș, la prima vedere, după repatriere, totul ar fi fost simplu. Doar că lucrurile s-au complicat brusc... ”Inițial, voiam să facem înmormântarea miercuri, pe 11, dar, pentru că nu știam cât durează pregătirile, am stabilit să o facem pe 12. Mama a dorit ca o noapte, așa cum e creștinește, să o petreacă la capelă. Mama a plătit absolut tot... Ca să fie clar! 

Înmormântarea va fi joi și noi ne dorim foarte tare să fie lângă Ileana, dar acum să vedem și dacă vom reuși pentru că trebuie să găsim actul de proprietate al mormântului. Nu știu dacă mami a reușit deja să facă rost de el, dar sperăm să se rezolve și, aș zice eu, se va rezolva. În apartamentul din Valencia nu este actul și vă pot confirma cu siguranță asta, mai ales că noi am fost primele persoane care am intrat acolo. Și vă mai pot spune că nu a existat niciun bilet de adio, nici o altă asemenea poveste... Mai mult, după cum am spus, i-a fost reconstruită fața, dar tot este greu să mai fie recunoscut, mai ales că, oricâte eforturi s-au făcut, sunt lucruri care lipsesc de acolo”, ne-a mai spus Sasha, cea care, alături de Viviana, s-a ocupat de tot ce a fost nevoie pentru aducerea în țară a lui Cornel Galeș. 

Nota Redacției: Luni seara am fost informați că Viviana a reușit să găsească actul de proprietate al locului de veci în care va fi înmormântat Cornel Galeș.

 

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, în Spania

Ziua de 30 noiembrie a fost cea în care Cornel Galeș a încetat din viață într-un cumplit accident de circulație. Vestea că acesta a murit într-un accident de mașină, într-un orășel de lângă Valencia, i-a luat pe toți prin surprindere, de tragedie aflându-se abia a doua zi, pe 1 decembrie, iar incertitudinea producerii tragediei a durat câteva ore, până când, într-un final, au venit tristele confirmări. "Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească...", ne-a spus, duminică seara, Viviana, vestea tristă că a murit Cornel Galeș fiind astfel devenită realitate.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de... Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de COVID. Unde s-a luat această decizie
spotmedia.ro
Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul
spotmedia.ro
Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video) Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video)
b1.ro
Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea,... Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!
infoactual.ro
Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră” Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră”
infoactual.ro
Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile... Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile până în 2028
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si