UPDATE 10:20 Priveghiul a fost fără încetare, pe tot parcursul nopții. Părinții au stat toata noaptea. Pe o masa din capelă sunt puse sucuri, covrigei și tot felul. Vin rude, e mereu cineva lângă sicriu.

Răzvan Ciobanu urmează să fie înmormântat în cripta familiei. Aceasta are trei locuri și era pregătită pentru părinți.

Trupul neînsuflețit al designerului Răzvan Ciobanu a fost depus la Capela Sf.

Gheorghe de la Cimitirul Progresul din Capitală. Acolo, la priveghi, celebrul designer este înconjurat doar de familie și cunoscuți, persoane dragi care îl plâng pe designer.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

De asemenea, designerul Răzvan Ciobanu este înconjurat de multe flori, printre care garoafe, bujori și crini, dar și lumânări. Familia a interzis presei să intre în capelă pentru a face fotografii sau pentru a-l vizita pe designer. De asemenea, o persoane apropiată păzește oamenii din jur pentru a nu face fotografii.

Încă se fac pregătiri pentru înmormântarea designerului Răzvan Ciobanu.

Trupul neînsuflețit al designerului Răzvan Ciobanu va fi înmormântat în cavoul tatălui său făcut în urmă cu trei ani, într-unul dintre compartimentele sale, dezvăluie surse pentru Stirile Kanal D.

Răzvan Ciobanu va fi înmormântat joi

Răzvan Ciobanu va rămâne în capelă timp de două zile și două nopți, urmând ca joi, la ora prânzului, să fie înmormântat.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a ajuns la capela cimitirului Progresul în jurul orei 18. Familia și un prieten au mers la morga din Constanța și au preluat cosciugul cu trupul neînsuflețit, imediat după autopsie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si