/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/35044/17982303/6/29511050-10213210194663835-7695170871337418752-o.jpgDe joi dimineata, la Galeriile Mobius, admiratorii lui Andrei Gheorghe pot merge sa depuna o floare si sa aprinda o lumanare in memoria fostului jurnalist. 

"Joi si vineri, la Mobius Gallery, de pe strada Medeleev, din Bucuresti, va avea loc o comemorare, oamenii pot veni sa-i aduca flori si sa scrie cateva ganduri in cartea de condoleante”, a declarat in presa fosta sotie a lui Andrei Gheorghe.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sicriul cu trupul jurnalistului nu va fi adus aici. In sala se afla insa un mare tablou cu chipul jurnalistului, iar pe un ecran sunt proiectate diverse imagini cu el. 

De la primele ore ale diminetii, fani ai lui Andrei Gheorghe, persoane care l-au cunoscut sau doar l-au admirat ca om de radio si de televiziune, au venit la galerie si au lasat cate o floare, o lumanare si au scris cateva cuvinte in cartea de condoleante. 

Evenimentul de la Galeriile Mobius este organizat de familie, pentru ca aici era un loc preferat al jurnalistului, unde a avut numeroase intalniri, in special cu tinerii. 

Familia si-a dorit ca sicriul lui Andrei Gheorghe sa nu fie expus, de altfel inmormantarea va fi una discreta, la care vor participa doar apropiatii. Conform dorintei jurnalistului, acesta va fi incinerat, ceremonia avand loc sambata la Crematoriul Vitan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si